Rezultati analize – Finotekina mandarina bez pesticida!

Na početku ove sezone mandarina objavili smo da su Finotekine mandarine (proizvodi obitelj Palinić iz doline Neretve) proizvedene na potpuno prirodan, ‘ekološki’ način (kao i prošle godine). Napokon nam je stigao dokument koji to i dokazuje.

Naime iz ovlaštenog su nam laboratorija napokon stigli rezultati analize koji pokazuju da je količina pesticida u Finotekinoj mandarini toliko mala da ju nije moguće ni odrediti. Drugim riječima, kao što smo tvrdili i do sada, pesticida u Finotekinoj mandarini nema!

>>> Dokument analize mandarina obitelji Palinić pogledajte ovdje (PDF)

Naravno da to nije slučajno. Kako bi njihova mandarina bila ovako zdrava i savršena, Palinići u usporedbi s ostalim, ‘prosječnim’ proizvođačima tijekom proizvodnje moraju ulagati mnogo više truda te prihvatiti daleko veće rizike proizvodnje. Iz tog razloga potpuno su opravdana njihova očekivanja da njihova mandarina bude drugačije vrednovana na tržištu.

Stoga, ukoliko Vam je zaista bitno da jedete zdravo, naručite svježe, zdrave, Finotekine mandarine.

Podsjećamo na trenutne cijene koje vrijede uz besplatnu dostavu po Međimurju:

Cijene mandarina i jabuka uz besplatnu dostavu po Međimurju:
– Mandarine – 6 kn/kg za minimalno 50 kg
– Mandarine – 7 kn/kg za minimalno 10 kg
– Jabuke mješanih sorti – 6 kn/kg za minimalno 13 kg (idared, grany smith, braeburn, zlatni delišes)
– Domaći limun – 23 kn/kg za minimalno 3 kg

Napominjemo da su ovo posebne cijene za Međimurje koje nisu objavljene na našoj stranici www.FinotekaDostava.com, stoga je narudžbu potrebno izvršiti ili na 821-501 ili na info@finoteka.com.

Jabuke su pakirane u letvaricama po 13 kg, a mandarine po 10 kg.

Najnovije