Muškatna penina Jeruzalem Ormož – dobro nam došli, dragi mjehurići!

Razigranost mjehurića, atraktivne arome i svježina okusa glavne su odlike prepoznatljivih pjenušavih vina koja dolaze iz vinarije Jeruzalem Ormož koja je na hrvatskom tržištu prisutna više od 30 godina.

Ovisno o prigodi kojoj nazdravljate, Jeruzalem Ormož je osmislio cijelu liniju pjenušavih vina, a prema glasovima kupaca, miljenica među mjehurićima je ružičasta etiketa Muškatne penine.

Muškatna penina sa svojim slatkim, zavodljivim aromama prestavlja moderno i trendi vino. Radi se od muškata žutog koji dolazli s vrhunskih lokacija ljutomersko-ormoškog vinogorja, a pjenušac je proizveden charmat metodom.

Ovo osvježavajuće i aromatično pjenušavo vino s ostatkom šećera i prepoznatljivim okusom muškatnog grožđa možemo servirati samostalno ili ponuditi kao aperitiv, prije obroka, bilo da se nalazimo u širem društvu ili intimnim prilikama.

Ova pjenušava vina, kao i sva druga iz asortimana Jeruzalema možete pronaći u trgovinama Magme, Interspara, Kitroa, KTC-a, diskontu Stanić te Billi.

Jeruzalem Ormož – moderna vinarija s bogatom tradicijom, prisutna na hrvatskom tržištu od 1980. godine

Povijest obiteljske vinarije Jeruzalem Ormož započinje 1934. godine. Tada na čelo dolazi Martin Puklavec pod čijim su vodstvom izgrađena i dva nova podruma (1950. i 1960. godine), a vina Jeruzalem Ormoža zauzimaju sve više pozicije na vinskim listama.

Raspolažemo s 1100 hektara vinograda koji se obrađuju i beru ručno. Vina se izvoze u 24 zemlje svijeta, među kojima su Njemačka, Nizozemska, Brazil, SAD, Poljska i Velika Britanija, a na hrvatskom tržištu prisutni smo od 1980. godine.

Dođite i posjetite nas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije