VELJAČA u znaku Valentinova u Lifeclass Termama Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin za sve su zaljubljene pripremile mnoga iznenađenja povodom dana zaljubljenih. Uživajte u bogatoj ponudi koja uključuje opuštanje, finu hranu, zabavu i nezaboravne trenutke koje ćete dugo pamtiti.

Samo dan prije Valentinova u Termama možete pogledati urnebesnu komediju “Ljubaf” u izvedbi Kerekesh Teatra, dok će vas u Pubu Potkova zabavljati DJ Darko uz svjetske romantične klasike. Upoznajte svojeg partnera kroz prigodan kviz ili razveselite svoju odabranicu ili odabranika pizzom u obliku srca, čokoladnim kolačem i čašom vina. U restoranu Pool Lounge od 11.2. do 18.2. možete uživati u pizzi u obliku srca i meniju za zaljubljene, dok oni kojima je romantika jača strana u restoranu Le Batat mogu sve do 19.2. mogu uživati u meniju prigodnog naziva Samo Ti. U Pubu Potkova vas 14.2. očekuju poznati međimurci Like Father, Like Son uz posebnu ponudu vina i vode, pizze u obliku srca te kolača i čaše vina, a za što ćete morati izvršiti rezervaciju.

Iznenadite svojeg partnera ili partnericu kupanjem za dvoje u The Temple of Life bazenskom kompleksu koji će na Valentinovo biti otvoren od 08:00 do 23:00 sata, a ulaznicu plaća samo jedna osoba. Iskoristite i posebnu ponudu koja uključuje antistres masažu glave, lica i vrata za dvoje u trajanju od 25 minuta, ručak ili večeru u restoranu Le Batat za dvoje te dvije ulaznice za termalni bazen, od kojih plaćate samo jednu.

Razveselite svoju bolju polovicu nezaboravnim provodom u LifeClass Termama Sveti Martin i provedite mjesec ljubavi u “Svijetu zdravih užitaka”. Više informacija možete saznati na www.termesvetimartin.com

Najnovije