Vijesti / Promo
Promo
BESKRAJNU ljubav darujte nakitom i iskoristite 50% niže cijene za zaljubljene

BESKRAJNU ljubav darujte nakitom i iskoristite 50% niže cijene za zaljubljene

Ako ne znate što darovati za Valentinovo, kako odabrati originalan dar  i ostaviti trag u srcu voljene osobe - vrijeme je da se odvažite i krenete prema zlatarni ZAKS u centru Čakovca jer tamo svaka Vaša ideja može prerasti u bajku. Ove sezone u trendu je nakit sa simbolom beskonačnosti, a ako svojoj ljubavi želite dati posebno značenje, iskoristite veliko sniženje: od 50% na srebro, 40% na cjelokupan asortiman satova te čak 25% na novu kolekciju srebra i zlata.

Jer, ispričati priču o ljubavi najlakše je s nakitom u ruci! Neka Vaša povezanost traje zauvijek - srebrnim ili zlatnim nakitom s motivom znaka beskonačnosti. 'Infinity', kako ga nazivaju svjetske bloggerice, predmet je žudnje mnogih dama jer svojim modernim i elegantnim linijama govori o vrijednosti odnosa, povezanosti i vječnoj ljubavi. Osim toga, tradicionalno se za Valentinovo poklanja i nakit s motivom srca koji će sigurno biti iznimno dobro prihvaćen, dok su kao darovi za muškarce trenutno najveći hit narukvice od čelika i ručni satovi svjetskih brandova. I ne zaboravite,

Valentinovo je jedan od dana kada se najviše parova diljem svijeta odlučuje na zaruke, a trenutno u Zaksu zbog dolaska nove kolekcije dio asortimana nakita s briljantima ima 40% niže cijene.

I zaista, darovati beskrajnu ljubav nikada nije bilo jednostavnije - povežite se vječno zlatnim i srebrnim nitima, a svoje emocije učinite neizbrisivima!

Više informacija na adresi: ČAKOVEC, Ulica kralja Tomislava 3, kontakt 040 310 600 ili na www.zaks.hr

Najtraženiji zaručnički prsten:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.