FILEX TEKSTIL U tijeku je rasprodaja materijala do 40%, ne propustite je

Tvrtka Filex tekstil uspješno posluje na istoj lokaciji u Čakovcu već 11 godina, a upravo je u tijeku akcija koju ne želite propustiti!

Naime, u tijeku je rasprodaja štofova s odličnim popustima koji sežu do čak 40%, a akcija će potrajati sve do isteka zaliha.

Iz širokog asortimana proizvoda i usluga izdvajaju besplatno šivanje zavjesa i dekora po mjeri, navlake za stolce, čipku i saten u bojama, stolnjake i salvete veličine 53×53 centimetra u bojama te trake za stolove. Ukoliko tražite nešto od navedenog, znate kome se trebate obratiti.

Akcija trenutno traje u poslovnici u Čakovcu na adresi Uska ulica bb, a ukoliko vam je Čakovec izvan dosega, možete posjetiti i njihove poslovnice u Varaždinu, koje se nalaze u Zagrebačkoj ulici na kućnom broju 3 te Vrazovoj ulici na kućnom broju 8, gdje možete na licu mjesta pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima se uvjeriti u kvalitetu materijala.

Također u Filex-u možete naručiti izradu navlaka za stolice po mjeri:

Sve detalje, kao i ukupnu ponudu, možete pronaći na njihovoj web stranici www.filex-tekstil.hr, dok sve potrebne detalje možete dobiti i putem maila na info@filex-tekstil.hr ili na broju telefona 040/310 697 ili 042/ 212 800, 042/ 214 161.

Najnovije