Vijesti / Promo
Promo
POSAO Varaždinski.hr traži novinara/web urednika!

POSAO Varaždinski.hr traži novinara/web urednika!

Varaždinski.hr je online medij pokrenut u travnju 2015. godine pod sloganom 'Lokalno. Bitno. Sa stavom.' Radi povećanja opsega posla tražimo osobu za stručno osposobljavanje za radno mjesto novinar-web urednik.

Varazdinski.hr osnovan je sa ciljem davanja doprinosa medijskoj sceni u varaždinskom kraju. Okupljena je kvalitena ekipa novinara, fotografa, kolumnista, djelatnika marketinga, sve kako bi ukazali na značajne društvene teme i fenomene u Varaždinu i okolici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kontinuirani rast bilježimo iz mjeseca u mjesec, a u svibnju 2017. godine dosegnuli smo rekordnu brojku od 155 tisuća jedinstvenih čitatelja mjesečno (Google Analytics). Imamo i čak 17,5 tisuća pratitelja na Facebooku, a aktivni smo i na drugim društvenim mrežama.

Upravo kontinuirani rast i podrška čitatelja najveći je motiv da dodatno proširimo redakciju novim, mladim novinarima i omogućimo nekome naučiti kvalitetno raditi.

Osim Varaždinskog.hr, izdavači smo i online medija eMedjimurje.hr, koji postoji devet godina, a ukupno je najčitaniji medij u Međimurskoj županiji.

Za stručno osposobljavanje tražimo ambiciozne/mlade osobe za posao:

Opis posla:
- pisanje novinarskih tekstova
- uređivanje sadržaja na Varazdinski.hr

- prema potrebi izrada ostalih multimedijskih sadržaja
- rad na društvenim mrežama.

Uvjeti:
- VŠS, VSS novinarstvo ili društveno-humanistički smjer 
- uvjeti za mjeru HZZ-a 'stručno osposobljavanje za rad'
- brzina i preciznost u radu, istaknute komunikacijske vještine
- sposobnost brzog učenja
- želja za usavršavanjem i dokazivanjem
- rad u dinamičnom okruženju
- spremnost na rad uz 'klizno' radno vrijeme
- vozačka dozvola: poželjno B kategorija 
- poznavanje srodnih poslova (iskustvo stečeno studentskim ili honorarnim poslovima)

Nudimo rad u dinamičnom radnom okruženju, ali u poticajnoj radnoj atmosferi, u timu vrhunskih stručnjaka, gdje ćete moći brzo učiti i napredovati. Po završetku stručnog usavršavanja postoji i realna mogućnost zapošljavanja u našoj tvrtki.

Ukoliko želite biti u središtu zbivanja, mijenjati i kreirati stvari u vašoj okolini, sanjate o tome da postanete novinar, javite nam se putem emaila posao@varazdinski.hr.

Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo. Svima koji zadovoljavaju kriterije ćemo se svakako javiti, a najzanimljiviji kandidati će dobiti i prigodu predstaviti nam se na razgovoru za posao.

Rok za prijave: 22.07.2017.

Početak rada: 01.09.2017.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!