Vijesti / Promo
Promo
Špancirfest miriši na dobro uz odličnu ponudu hrane iz Restorana Raj

Špancirfest miriši na dobro uz odličnu ponudu hrane iz Restorana Raj

Uz ukusne specijalitete nagrađivane kuhinje Restorana Raj ne možete biti bliže raju i ovog Špancirfesta.

Domaće namirnice, specijaliteti varaždinskog kraja, moderan pristup u pripremi i prezentaciji svakodnevno možete očekivati u restoranu Raj u centru grada.

Mamit će vas toplim ambijentom, mirisima s tanjura i zvucima tamburice koji su garancija za dobar provod kako za poslovne prigode tako i za obiteljska druženja.

Posebne pogodnosti
- Špancir menu-e moguće je rezervirati za period od 18.08.-27.08. u terminima od 12 do 21 sat.

- Špancir snack party ponudu moguće je rezervirati za period od 21.8.-24.08. u terminima od 15 do 19 sati

- Za rezervacije na 1. katu restorana odobravaju popust od 10% na ukupni račun

- Svi popusti se odnose za rezervacije na bazi najmanje 6 osoba i dogovorene najkasnije do 14.08.2017. (za grupe veće od 20 osoba nude mogućnost dogovora i oko drugih vremenskih perioda rezervacija)

Rezervirajte svoje mjesto što prije i iskoristitie ovu promotivnu špancir ponudu. Za dodatne informacije i rezervacije javite se na: Damir Crleni, direktor ugostiteljstva Turist d.o.o. Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin, Hrvatska te na broj mobitela 098/446-817 ili broj telefona 042/395-771.

Također, za sve dodatne informacije i rezervacije možete im se javiti i na mail ugostiteljstvo@hotel-turist.hr ili raj@hotel-turist.hr. Cjelokupnu ponudu povodom Špancirfesta pogledajte na internet stranici Restorana Raj.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.