NOVA PRP metoda za bolna koljena u Medikolu

Bol u koljenu, pogotovo u starijoj dobi, zna biti posljedica artroze koljena, zbog koje pati čak preko 360 000 ljudi u Hrvatskoj. Uzroci su različiti te se artroza može javiti zbog genetske predispozicije, starije životne dobi, velike tjelesne težine, smanjene fizičke aktivnosti ili ozljede.

Artroza dovodi do brojnih promjena u samog zglobu koljena i to od degeneracije i oštećenja hrskavice i kosti koja se nalazi ispod nje, pa sve do promjena oblika zglobnih tijela i upale okolnih struktura.

Simptomi su jaki bolovi u koljenu, naročito tokom dana, otežano hodanje po stepenicama te se mogu javiti i naotečenost i ukočenost samog koljena. Iako su promjene koje se događaju spore one ipak mogu dovesti do ograničenih kretnji koljena pa sve do toga da se osoba uopće ne može više kretati te je potrebno kirurško liječenje.

U Centru za estetsku medicine Medikol mi uspješno liječimo ovakva koljena sa najnovijom PRP metodom nakon koje naši klijenti imaju minimalno 60-70% oporavka oštećenja koljena.

PRP ili Platelet Rich Plasma metoda je najnovija i najmodernija metoda liječenja bolova u koljenu prilikom koje koristimo matične stanice i faktore rasta osobe bez dodatka aditiva, konzervansa, steroida ili drugih lijekova. Predstavlja prirodan nači liječenja a s obzirom da koristimo matične stanice i faktore rasta iz krvi klijenta te nema starosnog ograničenja, zbog čega imamo klijente i preko 90 godina starosti. Brzi i izvrsni rezultati te velik broj zadovoljnih hrvatskih i inozemnih klijenata postavljaju nas kao vodeću zdravstvenu instituciju za liječenje sa PRP-om u ovom dijelu Europe.

Slobodno se naručite, konzultacije i pregled su besplatni.

Irijana Rajković, dr.med.

Voditeljica Centra za estetsku medicinu Medikol

www.medikol-ustanova.hr

Facebook Centar za estetsku medicinu

Najnovije