Vijesti / Promo
Promo
Dođite na radionice i saznajte kako ALOHA program trenira dječji mozak!

Dođite na radionice i saznajte kako ALOHA program trenira dječji mozak!

image003320685 Fotogalerija

Roditelji, želite da vaše dijete

• poboljša pažnju i koncentraciju
• ima bolje pamćenje
• poveća sposobnosti rješavanja problema
• u budućnosti ostvari bolje akademske rezultate
• ima viši IQ i bude kreativno?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako i u kojoj mjeri zapravo možemo pospješiti razvoj ovih ključnih životnih vještina?

Odgovore na pitanja možete saznati u ALOHA centrima u Didasku u Čakovcu, Prelogu ili Ludregu gdje se odvija program ALOHA Mental Arithmetic – trening za mozak.

U tijeku su upisi u program (od početničkog od 5. stupnja) koji ponovno počinje u listopadu 2017.

Prijavite svoj dolazak na jednu od besplatnih RADIONICA za roditelje i djecu

• u Čakovcu, u petak 22.9. u 18.00 h (Šporstka 6a, MTC bočni ulaz)
• u Prelogu, u subotu, 23.9. u 09.00 h (Trg b. J. Jelačića 6)
• u Ludbregu, u utorak, 26.9. u 18.00 h (Osnovna škola)

Prijave na: 040 391 072, 099 259 1701, info@didasko.com.hr

Prisutnima na prezentaciji poklanjamo literaturu za 1. stupanj u vrijednosti od 154kn!

Za informacije o programu i rasporedu u pojedinim centrima posjetite stranicu www.alohacroatia.com, www.didasko.com.hr.

Želite saznati treba li ovakav program vašem djetetu? Ispunite upitnik!

Evo što kažu zadovoljni roditelji!

- Suprug i ja smo prezadovoljni ALOHA programom. Već nakon prvog sata smo vidjeli da je ALOHA pun pogodak za našeg Jakova. On s veseljem ide u Didasko, s veseljem rješava zadatke i voli svoju učiteljicu. Što se tiče znanja on je "procvjetao", vrlo je zainteresiran za brojeve, puno nas ispituje i razmišlja o rješenjima. Za učiteljicu Vlastu imam samo riječi pohvale. Mislim da smo ga upisali u pravo vrijeme i namjera nam je i sljedeće godine nastaviti s programom.
Mirjana M.

- Pohvale trenericama i Aloha programu. Luka je bez problema prihvatio svakodnevne obaveze, a s veseljem je odlazio na radionice. Koncentracija mu je dugotrajnija, a bez većih problema je svladao program.
Ksenija Mihin

- Izrazito smo zadovoljni programom ALOHA, također i trenericom Vlastom. Zahvaljujući programu ALOHA našem djetetu povećala se pažnja i koncentracija. Naučio je brojeve i računa s abakusom do 10. U početku je bio nezainteresiran i išao je uz nagovaranje, a sad bez problema rješava zadaću. Svaki put kaže da mu je bilo jako lijepo.
Maja Lesjak

Što je ALOHA Mental Arithmetic?

Ovaj je program osmišljen za djecu u dobi od 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način. ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

Aritmetika je osnova matematike, najstarija, elementarna grana matematike koja proučava računske operacije s brojevima. Upravo zbog toga važna je i za sve ostale prirodne i društvene znanosti, kao i u svakodnevnom životu. Učenje aritmetike pomoću abakusa alat je pomoću kojega djeca uz matematičke razvijaju i druge vještine, bitne za učenje i školovanje, ali i za čitav život.

Zato je naš slogan STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH!

Naši polaznici ostvaruju nadprosječne školske i akademske uspjehe

Polaznici programa ALOHA Mental Arithmetic povećavaju svoje sposobnosti kao što su pažnja i koncentracija, fotografsko pamćenje, prostorna orijentacija, kontrola neverbalnih dijelova komunikacije, intuicija, itd.

Zahvaljujući razvoju ovih sposobnosti, ostvaruju bolje rezultate u svim školskim predmetima.

Rezultati programa vidljivi su već nakon 6 mjeseci rada u programu ALOHA Mental Arithmetic. Djeca se nauče bolje koncentrirati i stoga brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće; poboljšavaju sposobnost računanja i razvijaju sposobnost efikasnog rješavanja problema.

Najbolji način za rješavanje straha od matematike

Aritmetika je osnova matematike, najstarija i najelementarnija grana matematike koja proučava računske operacije s brojevima.
Polaznici programa ALOHA Mental Arithmetic rješavaju aritmetičke zadatke svaki dan, mentalno (u glavi) ili uz pomoć abakusa. Zahvaljujući tome, matematika im često postane jedan od najdražih predmeta!

Djeca kroz program nauče rješavati osnovne računske zadatke (zbrajanje, oduzimanje, dijeljenje i množenje), ali i kompleksne operacije (računanje s potencijama, razlomke, decimalne brojeve, korijene itd.) bez ikakve potrebe za uporabom kalkulatora, računanja, olovke ili papira.

Na kraju ALOHA Mental Arithmetic programa, dijete može riješiti računsku operaciju kao što je (25 + 368 + 670-847) x 48 : 16 + 7396 = bez ikakvog dodatnog pomagala osim vlastitog mozga.

Prednosti za cijeli život

Polaznici programa ALOHA Mental Arithmetic razvijaju brzinu i preciznost računanja.

Djeca isto tako ostvaruju koristi od razvoja ključnih sposobnosti koje će ih pratiti kroz cijeli život i igrati važnu ulogu u svladavanju školskih i akademskih izazova.

Glavne sposobnosti koje ovaj program razvija su:

• Pažnja i koncentracija
• Kreativnost
• Imaginacija (mašta) i vizualizacija
• Prostorna orijentacija
• Sposobnost slušanja
• Analitičke vještine
• Fotografsko pamćenje
• Sposobnost opažanja

Od 4 do 13 godina… zašto?

Mnoge znanstvene studije potvrdile su da mozak nije statičan i da intelektualni domet osobe nije u potpunosti određen pri rođenju djeteta. Znanstvenici su potvrdili da iskustva koja proživljavamo tijekom prvih godina života imaju direktan utjecaj na sposobnost učenja koju ćemo imati u budućnosti.

Djetinjstvo i adolescencija razdoblja su najveće „plastičnosti“ mozga, tj. periodi u kojima se odvija najveći dio mentalnog razvoja i definiraju individualne sposobnosti. Razlog je tome činjenica da se upravo tijekom tog razdoblja stvara velik broj neuronskih veza (sinapsa), koje su važne za razvoj inteligencije. Sve neuronske veze koje se ne stimuliraju tijekom tog razdoblja zauvijek će odumrijeti.

Važno je dakle stimulirati mozak u ovoj ključnoj dobi, kako bi se osigurao razvoj sposobnosti koje će biti ključne u odrasloj dobi.

Zainteresirani? Javite nam se na info@didasko.com.hr ili na 099 259 1701!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.