RESTORAN FORTUNA Dan vjenčanja i Dino Galvagno privukli brojne buduće mladence

Protekli vikend u restoranu Fortuna dugo se najavljivao, i opravdao je sva očekivanja. Počevši s Danom vjenčanja koji je organiziran prošlog petka.

Uz sve izlagače, kojih je bilo dvadeset i pet, i uz toplu dobrodošlicu veselih domaćina, cijela atmosfera bila je fantastična. Brojni posjetitelji došli su ciljano, odabrati neke od izlagača za potrebe svojeg vjenčanja i rezervirati datum za svoje vjenčanje u Fortuni. Organizatori su izuzetno zadovoljni odazivom, pogotovo budućih mladenaca, ali i svih ostalih gostiju koji su došli u petak i informirali se o ostalim proslavama u Fortuni ili o njihovom cateringu.

Svi su se počastili malim zalogajčićima i degustirali vina Cmrečnjak. Organizatori se ovim putem zahvaljuju svim izlagačima na interesu kojeg su ove godine pokazali za Dan vjenčanja u Fortuni, a isto tako i svim posjetiteljima.

U ništa manjem sjaju nije protekla ni subota, uz poznatog gosta, chefa Dina Galvagna. Opuštena atmosfera, s jazz svirkom u pozadini, uz brojne goste i u prvom planu bogate tanjure i čaše kvalitetnog vina. Povratne informacije su sve redom bile pozitivne, gosti su ostali fascinirani načinom na koji je Dino pripremio nesvakidašnje namirnice poput pilećih želudaca ili svinjeće potrbušine.

Iako su možda i bili malo skeptični, nakon završene večere ostali su prazni tanjuri što govori kako je bit svega u znanju i inovativnosti pristupa pojedinoj namirnici. Od starije do mlađe publike, Dino je popričao sa svim gostima, mogli su ga pitati što god ih je interesiralo, bio je odlično raspoložen i zadovoljan ishodom cjelokupne večere.

Na kraju vikenda, pohvale na račun osoblja restorana i cjelokupne organizacije, od strane velikog chefa Dina Galvagna i od strane svih ostalih gostiju, jednako vrijede i motivacija su za ekipu u Fortuni da dalje ide još hrabrije i s još više ideja.

Najnovije