Vijesti / Promo
Promo
HOTEL ORION Provjerite ovu odličnu gastro destinaciju, idealnu za sve svečanosti

HOTEL ORION Provjerite ovu odličnu gastro destinaciju, idealnu za sve svečanosti

U idiličnom okruženju, na cesti Ivanec – Klenovnik, smjestio se Hotel Orion, koji osim hotelskog smještaja, ima i odličan restoran, ali i idealno je mjesto za održavanje vjenčanja, odnosno raznih drugih svečanosti, banketa, poslovnih sastanaka, kao i za gablec, ako ste u blizini.

Hotel Orion smješten je uz glavnu cestu Ivanec – Klenovnik, od Ivanca je udaljen 2 km, od Klenovnika 3, a od Varaždina i Trakošćana 20 km.

Hotel Orion – destinacija broj 1 za svadbe i svečanosti

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za Hotel Orion znaju svi u ivanečkom kraju, jer se radi o 'broj 1' destinaciji kada su u pitanju slavlja svih oblika, a u posljednje vrijeme za Orion znaju i  šire, u cijeloj Županiji, jer je ovaj hotel prepoznat kao vrlo atraktivna destinacija. Bilo da se radi o intimnom prijemu za 20-ak gostiju ili o tradicionalnoj svadbi za 400 gostiju, kao i svečane ručkove, večere i druge svečanosti uz posebne pogodnosti.

Hotel raspolaže sa preko 650 sjedećih mjesta raspoređenih u 3 sale različitih veličina i to:
- mala sala - do 40 osoba
- crvena sala - do 100 osoba
- velika sala - do 400 osoba
- prostor restorana sa šankom do 60 osoba

U ponudi hotela su klasični i okrugli  stolovi koje je moguće složiti prema željama kao i dekoriranje dvorane prema odabiru. Sala ima binu za glazbenike i veliki podij za ples, a raspolaže i sa određenim  svjetlosnim efektima koji ulaze u osnovnu cijenu. Sala je komforna i  klimatizirana te u svako godišnje doba pruža ugodan ambijent. Svi mladenci imaju gratis sobu na jednu noć a svi njihovi gosti imaju znatan popust na redovnu cijenu soba!

Catering i vrhunska gastronomska ponuda

Hotel Orion vrši  i uslugu cateringa, s kojom se može uštedjeti vrijeme, dakle novac. Nakon zajedničkog odabira, pripremu i dostavu hrane, a moguće i posluživanje hrane, vrhunski tim Hotela Orion može odraditi umjesto vas. Pripremaju i dostavljaju hranu za svadbe, krstitke, firme, rođendane, karmine i za sve ostale prigode i događaje.

Uz bogatu gastronomsku ponudu i širok asortiman pića svakodnevno se nude raznovrsna gotova jela, tradicionalna jela, jela od mesa i ribe, pizze, kao i maštoviti specijaliteti kuće vrlo prihvatljivim cijenama.

S terase hotela pruža se prekrasan pogled na planinu Ivanščicu i Ravnu goru koju tijekom vikenda pohodi veliki brojplaninara i izletnika željnih ljepote netaknute prirode. Posebna su atrakcija paraglajderi i zmajari.

Svakodnevno i gableci po prihavljivim cijenama

U svakodnevnoj ponudi imaju i odlične gablece, gdje svakodnevno možete birati između tri menija, po vrlo prihvatljivim cijenama. Ovotjedni meni možete pogledati na web stranici Oriona - http://www.hotel-orion.hr/gableci.asp.

Hotel raspolaže s 18 soba, i do 45 ležajeva. Sobe su moderno uređene i opremljene sa svim potrebnim za ugodan boravak. Sve sobe imaju mini bar, grijanje, klimu,sušilo za kosu i druge pogodnosti potrebne za potpuni komfor.

Prema tome, istražite mogućnosti koje nudi Hotel Orion, a ima ih podosta. Rade i prigodne programe povodom određenih blagdana i praznika, pa tako već za Martinje možete uživati u vinskim i gastronomskim delicijama, uz glazbu Rajka Suhadolčana. Dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici.

> Martinje u Hotelu Orionu uz Rajka Suhadolčana

Za sve upite, rezervacije i ostalo javite im se putem Facebooka ili weba, odnosno telefona – 042/770-650 ili e-maila info@hotel-orion.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!