DOĐITE na Tjedan restorana u restoran i vinariju Shamper

U restoranu i vinariji Shamper u Čakovcu od 13. pa sve do 22. listopada možete uživati u čak 3 slijeda jela za samo 100 kuna. Provjerite ponudu i rezervirajte svoje mjesto već danas. Započnite svoj obrok uz besplatan cuvée koji će biti dobra uvertira u rapsodiju okusa koji vas tek očekuju.

Predjela

U sklopu predjela možete birati između juhe od eko certificirane butternut tikve s mrkvom i đumbirom, marinirane pržene lignje s domaćom šalšom od rajčice, a za vegetarijance je u ponudi burger od cvjetače s kremom od batata i hladnim umakom od jogurta iz vlastite kuhinje s kurkumom i vlascem.

Glavna jela

Za glavno jelo birajte između dinstanog batka i zabatka domaćeg kunića s povrćem i pire krumpirom, vegetarijanci će uživati u zapečenom patlidžanu s domaćom šalšom i mozzarellom iz vlastite proizvodnje, a ljubitelji mesa mogu guštati u pečenici od mesa međimurske svinje mangulice s krumpirom, pečenom paprikom mariniranom u češnjaku i bučinom ulju u kombinaciji s dinstanim lukom na panceti.

Deserti

Zaokružite svoje gastronomsko iskustvo odabirom između domaće pogače od tikve s makom ili čokoladom glaziranog kolača od jabuke s rogačem i domaćim džemom od drijenaka.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i rezervirajte svoj ručak i večeru na telefonski broj 040/390/777 ili rezervaciju s brojem osoba pošaljite na info@shamper.hr Sve novosti vezane uz aktualne ponude pratite na Facebook stranici restorana i vinarije. Želimo vam dobar!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije