PROSLAVITE MARTINJE 11.11. u restoranu ‘Zlatni breg’ u Zasadbregu

Idealno mjesto za izbjeći užurbanu svakodnevicu je izletište ‘Zlatni breg’ u Zasadbregu!

Povedite svoju obitelj, rodbinu i prijatelje na druženje i provedite dragocjeno zajedničko vrijeme i trenutke te stvorilte neke nove uspomene koje će se u obitelji prepričavati još generacijama.

Sasvim je nevažno o kakvoj je prigodi riječ. Restoran Zlatni breg je savršeno mjesto gdje možete okusiti dobru hranu i kvalitetnu kapljicu bilo da se radi o obiteljskim svečanostima, svadbi, prvoj pričesti, krizmi, poslovnom ručku ili tradicionalnom obiteljskom okupljanju.

Okruženi zelenilom, netaknutom prirodom i odmaknuti od gradske gužve, priuštit ćete svojim najdražima zelenu oazu mira i spokoja, pogled na Donje Međimurje sve do Ludbrega i Koprivnice, uz vrhunsku gastronomsku ponudu i ljubazno osoblje.

Iz svakodnevne ponude izdvajaju međimurske specijalitete: meso z tiblice, domaće ćurke, kuhani suhi buncek, kiselo dinstano zelje, štrukli, tanka zlevanka…

Već tradicionalno i ove godine se održava krštenje mošta. Pridružite se proslavi Martinja u subotu, 11. studenog 2017. godine u Zlatnom bregu s početkom u 19 sati gdje će vas zabavljati duo Music – Bridge.

Uz krštenje mošta i živu glazbu očekuje vas sljedeći atraktivan meni:

Večera:
međimurska pretepena juha i bistra goveđa juha
martinska večera (pečeni svinjski kotlet, pileća rolada, domaća krvavica, pečenica, dinstani kupus, restani krumpir, salata)
štrukli sa sirom i pekmezom, štrukli s tikvama i makom
kava

Ponoćno:
vinski gulaš s domaćim njokima
kava

Cijena 130,00 kn / po osobi (piće uračunato u cijenu)

Posjetite Zlatni breg na adresi Zasadbreg 209 radnim danom od 10 do 22 sata, a subotom do 24 sata. Za sva pitanja stoje vam na raspolaganju na broj telefona 040 / 865 065 ili 098 / 9623 450, a možete ih kontaktirati ili rezervirati svoje mjesto i emailom ili putem Facebook stranice.

Najnovije