Vijesti / Promo
Promo
TRGOVINE GALERIJE SJEVER njeguju inovativan pristup kupovini

TRGOVINE GALERIJE SJEVER njeguju inovativan pristup kupovini

Prožimanje trgovina i upoznavanje potreba kupaca, stalno usavršavanje ponude, dodatni sadržaj, ljubaznost i usmjerenost na mušterije – sve ove formulacije čine temelj poslovanja čakovečke 'Galerije Sjever'. Trenutno centar sa 10 trgovina te caffe barom, Galerija Sjever pod svojim okriljem na jednom mjestu nudi širok spektar proizvoda i usluga.

Spar, Müller, C&A, New Yorker, Kik, Deichmann, Takko, Zoo City, Galileo i srebrnarnica Dominik svoja vrata otvaraju svakodnevno od 9 do 21 sat (Spar od 7 do 21), osim nedjeljom kad ih možete posjetiti od 9 do 14 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za dodatne informacije i kako biste bili u toku posjetite web stranicu Galerije Sjever na adresi www.galerijasjever.hr te se prijavite za besplatni newsletter svojom e-mail adresom i pratite razne trendove, popuste, pogodnosti, savjete i nagradne igre!

Osim putem newslettera, najnovije vijesti možete saznati i putem Facebook stranice Galerije Sjever. Ne propustite popuste, najave proizvoda ili pak fotografije s održanih događanja!

Čitav prostor prilagođen je kretanju osoba s invaliditetom. Roditelji s najmlađima mogu biti sigurni da će kupnja proteći besprijekorno uz upotrebu 'baby rooma' - sobe za bebe koja se nalazi u blizini Caffe bara 'Galerija', u sklopu sanitarnih prostora.

Posjetite najmoderniji međimurski trgovački centar na adresi Svetojelenska cesta 25, Čakovec (sjeverni izlaz iz Čakovca prema Šenkovcu) i doznajte što znači uistinu uživati u bezbrižnoj kupovini!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.