HOTEL TURIST Zlatna kuharska ekipa sprema vam Gurmanski studeni uz vrhunska jela

Gurmanski studeni u a’la carte restoranu hotela Turist zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Svakim danom od 12 do 22 sata u ugodnom ambijentu a’la carte restorana hotela Turist isprobajte najfinija jela hrvatske autohtone, svjetske, istarske i vegetarijanske kuhinje, specijalitete od divljači i ribe, te halal kuhinje, koja će vam pripremiti zlatna kuharska ekipa hotela Turist i mladi kuhari koji ih prate u stopu.

U želji da vam na najbolji način predstave specijalitete iz svog jelovnika, izdvojili su svoje najfinije uradke u menu-e od tri slijeda po posebnoj cijeni od 100 kuna po osobi ili menu-e od četiri slijeda po posebnoj cijeni od 115 kuna po osobi.

Posjetite restoran hotela Turist u studenom, izvedite svoje najmilije na ručak ili večeru za pamćenje i uvjerite se kako se sa pravom ponose svojom zlatnom kuharskom ekipom, stručnim osobljem i jelima koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kreacijom svojeg menu-a zadovljit ćete i svoje oči i svoje nepce, a isprobati nešto posebno i novo što će vas navesti da se vratite ponovno.

Neki od njihovih specijaliteta koje svakako morate isprobati:

Biftek tartar – tost, maslac

Goveđa juha ‘Celestin’

Pačji file s kestenima i domaćom tjesteninom

Čokoladni fondant sa sladoledom

Ponuda jela osmišljena kao Gurmanski studeni dostupna je svakog dana od 03.11. do 03.12. u vremenu od 12 sati do 22 sata u a’la carte restoranu hotela Turist.

Rezervirajte svoje mjesto odmah! Za dodatne informacije i rezervacije javite se na broj telefona 042/395-395 ili putem e-maila na ugostiteljstvo@hotel-turist.hr.

Najnovije