Vijesti / Promo
Promo
NOVO Aromavita od jeseni kreće s novom ponudom kozmetičkih tretmana

NOVO Aromavita od jeseni kreće s novom ponudom kozmetičkih tretmana

Užurbani način života, stres kod kuće i na poslu često mogu negativno utjecati na zdravlje osobe. Često nemamo dovoljno vremena za opuštanje i relaksaciju, ali zato je tu Aromavita - salon za masažu, s kojim vam je zdravlje nadohvat ruke.

Na adresi Kurelčeva 5, u Varaždinu, smjestio se salon za masaže Aromavita. Adresu i salon brojni Varaždinci i Međimurci već dugo poznaju, jer se na toj lokaciji nalaze već četiri godine, a uz ranije iskustvo u Ludbregu, Zagrebu i Primoštenu, i dok se upravo otvara i salon u Murskom Središću, sveukupno salon postoji čak osam godina.

Noviteti u Aromaviti

Od sad, svima zainteresiranima dostupni su i novi tretmani, a među njima ističu se Dermapen terapija te Oxygen therapy uređaj (među prvima u Hrvatskoj) u kombinaciji s Juliette Armand kozmetikom.

Dermapen terapija

Dermapen terapija podrazumijeva tretmane s mikroiglicama koji potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija. Dermapen pomlađuje kožu prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod kutem od 90 stupnjeva uzrokujući mikrooštećenja. Na taj način stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Dermapen terapija mikroiglicama je vrlo efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Oxygen therapy uređaj

Sprejanjem i injektiranjem kisika vraća koži izgubljeni sjaj, elastičnost i izjednačenost. Koža postaje zdravija, svježija, znatno manje sklona alergijskim reakcijama i dermatološkim problemima. Povećava se sposobnost apsorpcije hranjivih tvari i njihovo djelovanje. Također se može preko aparata inhalirati kisik te na taj nacin kisik dolazi do svih naših stanica.

Na taj način štiti se organizam od raznih oštećenja i bolesti. Također, inhalacije pomažu kod problema s gornjim i doljnjim dišnim putevima. Nedostatak kisika u ljudskom tijelu uzrokuje usporavanje metabolizma, sivilo kože, fleke, široke pore, lošu memoriju i oslabljeni dišni sustav, a također i kiselost organizma prati nedostatak kisika.

Svi zainteresirani za masaže mogu se ili javiti direktno u salon, ili na telefon 091 625 25 24, odnosno na e-mail info@aromavita.hr. Sve novosti iz Aromavite možete pratiti i na web stranici www.izmasiraj.me, putem koje možete i rezervirati svoj termin za masažu. Trenutno je u salonu akcija na poklon bonove -15% (popust se odnosi na pojedinačne usluge do 25. studenoga 2017. godine), stoga ne propustite priliku!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.