Vijesti / Promo
Promo
ELECTA d.o.o. zapošljava industrijske električare

ELECTA d.o.o. zapošljava industrijske električare

ELECTA d.o.o. nudi mogućnost zapošljavanja za kvalificirano i stručno osoblje u vidu radnog mjesta – industrijski elektroinstalater (m/ž).

U potrazi su za različitim vrstama električara, koji imaju obavezno minimalno dvije godine radnog iskustva na poslovima električara, za rad u Nizozemskoj, Njemačkoj i Austriji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njihovi projekti se uglavnom realiziraju u rafinerijama, elektranama, tvornicama, u industrijskom okruženju.

Opis posla: elektroinstalaterski radovi, povlačenje kablova, postavljanje i priprema elektroinstalacija, povezivanje i sastavljanje električnih ploča, povezivanje različitih uređaja i puštanje sustava u rad.

Svim svojim zaposlenicima daju ugovore na neodređeno vrijeme. Datum početka rada dogovara se sa kandidatom, prema raspoloživosti.

Potrebno je iskustvo sa elektroinstalacijama u tvornicama i industrijskim objektima, sposobnost čitanja tehničkih crteža, iskustvo sa ugradnjom električnih ploča, uređaja, povlačenjem kablova, iskustvo sa instalacijom i montažom visoko naponskih ploča, transformatora i kablova i sposobnost za rad na visini (skele).

Smještaj i prijevoz su osigurani i plaćeni od strane poslodavca, ali je potrebno imati svoje ručne alate. U razgovoru s poslodavcem će biti navedeno koja je točno vrsta alata potrebna.

Plaća: od 1900 EUR netto/mjesečno (za kandidata sa znanjem njemačkog ili engleskog jezika)

Molbe slati na e-mail: posao@electa.hr

Sve dodatne informacije možete saznati na njihovoj Internet stranici, putem telefona 040/544-046 ili pošaljite upit putem e-maila.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.