Vijesti / Promo
Promo
Varaždinska dizajnerica Ana Kraš Šoštarić kreirala božićnu kolekciju

Varaždinska dizajnerica Ana Kraš Šoštarić kreirala božićnu kolekciju

'Ana Kraš' je hrvatski brand kojim je dizajnerica Ana Kraš Šoštarić osvojila Varaždin, a postepeno i Hrvatsku.

U novoj božićnoj kolekciji napravila je mali odmak od standardne crne i sive boje i izradila modele u zelenoj, plavoj, crvenoj i rozoj boji od fino obrađene tople tkanine i pletiva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zvijezda njene božićne kampanje je poznata glumica Jelena Miholjević, kojoj Anini modeli savršeno pristaju te se u njima osjećala vrlo ugodno. Ana kreira odjeću gdje posebnu pažnju pridaje ideji kako na ženskom tijelu vizualno oblikovati figuru.

 

To je odjeća koju moderna žena može nositi cijeli dan i biti uvijek prikladno odjevena.

Butik u kojem možete pronaći njene modele nalazi se u Kukuljevićevoj 7 (ulaz u ulici Augusta Šenoe) u Varaždinu, a novu kolekciju kao i sniženu, možete pratiti na Facebook stranici Butik Ana Kraš, gdje ujedno postoji AK web shop sa najsitnijim detaljima njenih kreacija putem kojeg isto tako možete naručiti 'Anine komade'.

Varaždinske kreacije možete pronaći u Zagrebu, Karlovcu, Puli, Rijeci, na otoku Rabu, u Zadru, Splitu i Vinkovcima. Sad je vrijeme da sebi poklonite dizajnersku poslasticu Ane Kraš, jer u njenim modelima možete uživati u kolačima i božićnim delicijama a još uvijek izgledati bezprijekorno.

Sa svim pitanjima o kreacijama, veličinama i svemu što vas zanima, možete im se javiti na broj telefona 042/300-104, putem maila na butikanakras@gmail.com ili posjetiti njezin butik u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu na kućnom broju 7.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.