Vijesti / Promo
Promo
PODUZEĆE TREMAK d.o.o. unaprijedilo poslovanje novim IKT rješenjima

PODUZEĆE TREMAK d.o.o. unaprijedilo poslovanje novim IKT rješenjima

Poduzeće Tremak d.o.o. uspješno posluje na tržištu metalnih konstrukcija uz stalno ulaganje u razvoj i inovacije u drugim područjima kao npr. modularne kuće i parilice.

Na snažnu ekspanziju i rast poslovanja poduzeće je odgovorilo prijavom projekta 'Unapređenje poslovnih procesa u poduzeću Tremak uvođenjem novih IKT rješenja' na javni poziv 'Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravo su korištena IKT rješenja ograničavala daljnji rast i razvoj poduzeća, a sve zbog slabo integriranih informacijskih rješenja na različitim softverskim platformama i nedostatka IKT opreme u svim organizacijskim razinama.

Provedbom projekta nabavljena su hardverska i softverska oprema kojom je riješen problem neadekvatnih informacijsko-komunikacijskih tehnologija u poslovnim procesima.

Poslovni procesi su organizirani na učinkovitiji način, smanjeno je vrijeme koje zaposlenici troše na izvještavanje i praćenje rada, smanjena je potreba za pripremom dokumentacija za terenski rad, uprava ima potpunije podatke o proizvodnom procesu, financijama i računovodstvu, bolje je planiranje nabave sirovina i materijala.

Također, nabavljenim IKT rješenjima planira se i uvođenje novih usluga tiska visoko kvalitetnih promotivnih materijala i usluge prototipiranja uz pomoć nabavljenog 3D skenera i printera. Provedba obuhvaća razdoblje od 19.12.2016. do 19.12.2017. godine.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.057.687,50 kn od čega je 1.373.535,00 kn sufinancirano od Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Prednosti novih IKT rješenja zasigurno će doprinijeti ostvarenju cilja projekta, a to je povećanje konkurentnosti poduzeća Tremak, koja će se dokazati povećanjem prihoda od prodaje za 15% u 2019. u odnosu na 2014. te povećanoj novostvorenoj vrijednosti u 2019. za 25% u odnosu na 2014.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Tremak d.o.o.

Tremak.eu

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.