DOĐITE na slavlje povodom proširenja Centra energetske efikasnosti

Slavlje povodom proširenja Centra energetske efikasnosti biti će na njihovoj stalnoj lokaciji na adresi Braće Graner 5 u Čakovcu u četvrtak 14. prosinca, s početkom u 10 sati. Slavlje će se nastaviti i u petak 15. prosinca te subotu 16. prosinca s početkom radnog vremena od 7 sati.

To je savršena prilika da na jednom mjestu vidite sve novosti iz njihovog asortimana koje obuhvaćaju mnoga područja poput termotehnike, obnovljivih izvora energije, LED rasvjete te keramike, kamenih obloga, obloga za welness, sanitarije te ugostiteljstvo.

U svojoj ponudi izdvajaju novu granitnu keramiku poznatog talijanskog proizvođača Florim koji nudi rješenja za sva područja u arhitekturi, uređenju interijera i eksterijera.

Snaga Florima leži u identitetu njegovih brendova – Cerim, Floor gres, Rex i Casa Dolce Casa- Casamood.

Cerim je marka posvećena prije svega zidnim pločicama, bojama i dekorima. Površine su projektirane razmišljajući o ambijentu kao cjelini, kako bi se najbolje procijenio prostor i ponudilo rješenje koje može odgovoriti na najrazličitije i najzahtjevnije estetske zahtjeve.

Cerim je marka Florima namijenjena većem broju kupaca gdje boje i dekori značajno obilježavaju različite serije. Osnovna karakteristika pločica Cerim je veliki izbor boja, dekora i formata.

Floor Gres je brand posvećen arhitekturi, a ponuda gres obloga i pločica visokih tehnoloških performansi namijenjena je privatnim i javnim arhitektonskim projektima kao i bazenima svih vrsta.

Rex je jedan od brendova talijanske tvrtke Florim koji se izdvaja luksuznim rješenjima keramičkih pločica. Elegantne kolekcije inspirirane su prirodnim materijalima kao što su koža, drvo, mramor i kamen, a namijenjene su za opremanje rezidencijalnih prostora, hotela, wellnessa i restorana.

Casa dolce casa-Casamood je brand Florima gdje kvaliteta i kreativnost pronalaze savršenu ravnotežu. Projekt se izražava kroz konstantan dijalog između traženja boje i prirodno nadahnutih tekstura, gdje je dizajn interijera pomno osmišljen za najbolje vizualno iskustvo. Pažljivo proučavanje svakog dijela uklopljeno je eklektičnim osobnim izrazom u igri kontrasta tradicije i modernizma.

Osim toga, ovo je i prilika za razmjenu iskustava i stjecanje novih poslovnih kontakata. Očekuju vaš dolazak i vesele se zajedničkom druženju u moderno opremljenom ambijentu prepunom zanimljivosti.

Za sva daljnja pitanja ili nejasnoće, stoje na raspolaganju putem telefonskog broja 040 341 266.

Najnovije