Vijesti / Promo
Promo
Medina Škrinja – life is too short to drink bad beer (or whiskey)!

Medina Škrinja – life is too short to drink bad beer (or whiskey)!

Prije dvije i pol godine u Varaždinu je otvoren pub Medina Škrinja, čime je barokni grad dobio značajnu destinaciju za izlaske, zabavu i noćni život, pogotovo za ljubitelje dobrih piva i viskija, te naravno dobre muzike. Već vrlo brzo po otvaranju 'Škrinja' je postala izuzetno popularna, a trend rasta popularnosti i dalje je u rastu, pa je Medina Škrinja jedno od neizostavnih mjesta za ljude koji se žele opustiti i zabaviti.

Razlog popularnosti leži u više faktora, gdje svakog od njih obilježava kreativnost. Počevši od uređenja prostora, u i oko lokala, preko bogate ponude piće, inovativne usluge pa sve do, možda i najvažnije stvari – kvalitetnog sadržaja.

Uz Kviz opće kulture, novost je Sportski pub kviz

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedna od najzanimljivjih stvari svakako su kvizovi, pa je tako svaki ponedjeljak u 18 sati, na rasporedu Kviz opće kulture, koji vodi Ena Velagić, a novost od ove 'sezone' u Medinoj Škrinji održava se i Sportski pub kviz powered by Magma. Kviz može igrati maksimalno pet osoba u ekipi, tri najuspješnije ekipe osvajaju zanimljive nagrade, a kviz vode Dario Heršak i Matija Cingesar. Svi koji nisu isprobati svoje 'beskorisno' znanje, mogu se uvijek prijaviti i uključiti.

Najbolji izbor piva, viskija i ostalih žestokih pića

Bitna stvar u Medinoj Škrinji svakako je i ponuda pića, gdje se ističe čak 200 vrsta piva, od čega je 50-ak sezonskih. Uz veliki izbor hrvatskih craft piva čija se „scena“ na tržištu često mijenja (svakodnevno se kuhaju nove vrste i stilovi piva), a koju Medina Škrinja prati u stopu,  tu je i najveći izbor točenih piva, od kojih većinu toče jedini u gradu.

Tijekom ove zime pripremili su i cijeli niz novih 'zimskih' proizvoda – od kojih izdvajaju božićne pive, rum punč kuhan po posebnoj recepturi, kuhano vino i božićni liker.

U ponudi izdvajaju i veliki izbor žestokih pića, bogata ponuda kvalitetnih viskija, kojih ima oko 50 iz svih dijelova svijeta, a tu su i premium ginovi, vodke, tekile, likeri.

Medina Škrinja pogodno je mjesto i za razna poslovna druženja, rođendane, zabave, a tu je i stalna live muzika, dok će novost biti jazz večeri, koje će se održavati jednom mjesečno.

Vrijedi spomnuti i da je u Medinoj Škrinji, ove jeseni  održan prvi 'Filozofski caffe' u organizaciji varaždinskog filozofskog kluba, a u ponudi imaju i Call-bar uređaj, kojim možete pozvati konobara. Kotač sreće i sretni otvarač već su postali neizostavan dio zabave u pubu.  U pripremi su i broje novosti, prodaja poklon bonova, raznih suvenira, majica, otvarača, a stići će konačno i pivske putovnice, u koje će se moći skupljati pečati kao dokaz za ispijene pive te tako osvajati razni pokloni i nagrade.

Uskoro i novi bar – Living Room u Dravskoj ulici

Dobra vijest za sve ljubitelje Škrinje jest i da su pred otvaranjem novog lokala. Bit će to bar Living Room. Radi se o wine&cheese / rum&gin baru, koji će se otvoriti u Dravskoj ulici u Varaždinu, na lokaciji gdje je nekad bio Leonhart.

Radi se o baru na 500 kvadrata, u kojem će biti veliki izbor vina, rumova i đinova, sireva ali i ostalih hladnih jela i umaka veznih uz priču bara. Najavljuju također kreativno uređenje prostora te se nadaju da će postati nova hit destinacija u Varaždinu.

Na proljeće i ljeto brojna nova iznenađenja

A za proljetno-ljetnu sezonu spremaju nova iznenađenja, pa se tako nadaju i proširenju terase na stranu Habdelićevog trga, gdje je nekad bio parking. U pripremi je i 2. Craft & Beer Festival, te prva pivska utrka u Varaždinu – „Beer Mile Run“ koju će organizirati u suradnji s portalom Macho.hr. Bit će tu svakako raznih pivskih promocija i tematskih večeri  (St.Partick's day, Oktoberfest, Movembear, Halloween i sl.)  projekt „whiskey experience“ te još mnogo toga.

Uz kreativnu ekipu iz Medine Škrinje, ne treba sumnjati da će biti mnogo pozitivnih stvari za sve koji vole dobru i veselu atmosferu te zanimljive izlaske.

Ekipa Medine Škrinje želi svim čitateljima Varaždinskog.hr i eMeđimurja radosne i bezbrižne nadolazeće blagdane te zdravlja i uspjeha u novoj godini!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!