CEE Nastavak slavlja povodom proširenja i moderno opremljenog centra

Centar energetske efikasnosti je u Čakovcu obnovio prostor na stalnoj lokaciji na adresi Braće Graner 5. Posjetitelje sada očekuje moderno opremljen ambijent prepun zanimljivosti.

Upravo iz tog razloga je u četvrtak uz odličnu glazbu Scifidelity orchestra, poznate zvijezde Supertalenta, započelo slavlje na kojem su se pojavila brojna poznata lica te su s oduševljenjem izlazila iz samog centra. Slavlje će se nastaviti i u petak 15. prosinca te subotu 16. prosinca s početkom radnog vremena od 7 sati.

– Vrijedi pogledati jer na više od 1000 m2 prodajno-izložbenog, skladišnog i uredskog prostora, posjetitelji sada mogu vidjeti, isprobati i doživjeti cjelovitu ponudu najsuvremenijih energetskih rješenja koje nudimo. Pozivam još jednom da se svi zainteresirani pridružite našem slavlju, jer posjetitelje očekuju brojna iznenađenja i popusti, poručio je direktor CEE-a, Aleksandar Markov.

Posjetiteljima će biti posebno zanimljivo neposredno vidjeti funkcioniranje svih novosti iz njihovog asortimana koje obuhvaćaju mnoga područja poput termotehnike, obnovljivih izvora energije, LED rasvjete te keramike, kamenih obloga, obloga za welness, sanitarije te ugostiteljstvo.

Za sva daljnja pitanja ili nejasnoće, stoje na raspolaganju putem besplatnog telefonskog broja 0800 – 1501.

Najnovije