Vijesti / Promo
Promo
AUTO iz BAT-a vozit će gospon Marijan iz Pribislavca!

AUTO iz BAT-a vozit će gospon Marijan iz Pribislavca!

Danas (subota, 23.12.2017.) prijepodne je u čakovečkom BAT-u održano javno izvlačenje imena sedmero sretnih dobitnika nagrada u velikoj nagradnoj igri Auto iz BAT-a pod Vaš bor! Glavnu nagradu - auto - prekrasan Novi Suzuki Swift osvojio je gospodin Marijan Soldat iz Pribislavca!

Sreću mu je donijela 10-godišnja Nika iz Miklavca koja je, među tisućama kupona, izvukla upravo njegov. Ključeve automobila je oduševljenom Marijanu, koji do sada nikada nije osvojio neku nagradu, uručio je Ivan Đurkin, direktor BAT-a. Razlog za dodatno veselje, uoči Badnjaka, ima još šestero kupaca BAT-a koji su osvojili poklon bonove u vrijednosti od pet tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tko su sretni dobitnici BAT-ovih poklon bonova - doznajte na www.batprodajnicentar.hr ili na www.facebook.com/batprodajnicentar.

Inače, u bogatoj Nagradnoj igri, koju BAT - uoči Badnjaka – priređuje već niz godina, mogli su sudjelovati kupci u Čakovcu i Murskom Središću koji su od 1. do 22. prosinca, za svakih potrošenih 200 kuna, ispunili kupon i ubacili ga u kutiju.
Čestitke sretnim dobitnicima, a svim čitateljima želimo sretne blagdane!

Bogate nagrade su, uz BAT, omogućili i naši brojni poslovni partneri, među kojima se posebno ističu:

AC Baumgartner
Bosch
Candy
eMedjimurje.hr
Gorenje
JUB
Kronopol Swiss Krono
Lumex
Likos
Radio 1
Radio 105
Texo

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!