Vijesti / Promo
Promo
ANGRY MOOSE Prvi dućan uvozne pive i američkih slatkiša u Čakovcu

ANGRY MOOSE Prvi dućan uvozne pive i američkih slatkiša u Čakovcu

Međimurski dečki Dražen Fodor, Tomislav Bogović, Danijel Premuš i Filip Fodor odlučili su se upustiti u avanturu i otvoriti prvi dućan s uvoznom pivom i američkim slatkišima u Čakovcu. Dućan su nazvali Angry Moose, a smjestio se u Ulici dr. Ante Starčevića 6, neposredno prije „prvog“ rotora u ulasku u Čakovec od strane Buzovca.

U dućanu su odlično opremljeni sa 160 etiketa piva, a plan im je ponudu upotpuniti s njih čak 250, plus hrvatske vinske kuće (samo najbolja vina) i rijetka vina, a plan za iduću godinu je ponudu proširiti vlastitim uvozom žestokih alkoholnih pića. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prilikom razgovora dotakli smo se pitanja znamo li piti pivu ili ju samo „konzumiramo“, na što smo dobili odgovor da ćemo to tek vidjeti, a vlasnici se iskreno nadaju da Međimurci znaju uživati u odličnom pivu. Interes postoji, u što smo se i sami uvjerili, a dečki se nadaju da će postojati interes, ako ne zbog ispijanja pive, onda barem zbog skupljanja etiketa.

Pive koje nude u dućanu ne možete pronaći u dućanima u regiji.

- To su neindustrijske pive, pive s kvalitetnim sastojcima, kažu nam i dodaju: - Ovo je dućan baš za sladokusce koji si žele priuštiti nešto drugačije, bolje i savršenije.

Što se tiče hrvatskih pivara, Angry Moose raspolaže i njima, a u ovo božićno vrijeme nude i veliki izbor božićnih piva. Posebnu preporuku ima Vanilla and Chocolate Porter pivo, nešto slađe, a od hrvatskih dakako vrijedi izdvojiti Garden Brewery i Medvedgradsku pivovaru.

Također, raspolažu ne samo sa svijetlim i tamnim pivama, nego i s pivama koje nude drugačiji okus, od okusa đumbira pa do slatkih varijanti s okusom čokolade ili vanilije.

Novost u Angry Mooseu od 2018. godine će biti uvoz craft ginova, a uz to će se vezati craft sode, odnosno craft tonik. Želja im je prodavati specifične artikle, kako po okusu, tako i po ambalaži.

Uz piva i vina, u ponudi imaju veliki asortiman slatkih i slanih „grickalica“, izvorno američke recepture te je Angry Moose jedini dućan u Hrvatskoj koji se može pohvaliti ovom ponudom.

Angry Moose dućan otvoren je svaki dan od 10-21 sat, osim nedjelje, a razmišljaju subotom ostati otvoreni duže od 21 sat.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!