ZIMSKE BEZEZANCIJE na bazenima ‘Cerine’ oduševile mališane

Više od 90 djece od 3. do 5. siječnja, natjecalo se u raznim disciplinama – tko brži u čamcu na vodi, skok u vis i skok u dalj na vodi, utrka na luftićima, delfin štafeta, zarobljeno plivanje u dvoje, velikoj stijeni, mostovima, rockeru, klackalici i nizu drugih poligona.

Djeca su pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je ponovno veliki aquatrack poligon s još više atraktivnih elemenata.

Ukupno 50-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima su uručene medalje i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita, dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja.

Djeca su iskusila neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imali su priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca su kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

Na bazenima ‘Cerine’ najavljene su i Ljetne bazezancije za vrijeme ljetnih školskih praznika koje djeca već sada nestrpljivo očekuju.

Najnovije