INSULA Ljetovanje u Vodicama s osiguranim prijevozom osigurava savršen odmor

Ove godine planirate ljetovanje, ali još se niste odlučili za destinaciju?

Turistička agencija Insula koja se nalazi u Čakovcu na adresi Zrinsko-Frankopanska bb (u sklopu hotela “Park”) pobrinula se da na vrijeme uzmete godišnji i isplanirate svoj ljetni odmor.

Za sada u svojoj ponudi imaju dva aranžmana za ljetovanje s osiguranim prijevozom i to na mjesto koje osigurava savršen odmor ovog ljeta i uživanje u moru i suncu – Vodice.

Ovaj predivan grad nalazi se 13km od Šibenika i jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Dalmaciji. Vodice su poznate po odličnim plažama, odličnoj gastro ponudi i bogatoj povijesti.

Nemojte čekati i rezervirajte neki od aranžmana koje nude:
Ljetovanje s organiziranim prijevozom 09-16.06.18. VODICE – apartmani LAGUNA PERKOVIĆ
Ljetovanje s organiziranim prijevozom 23.-30.06.18. VODICE – depadansa FLORA u kompleksu hotela Imperial 3*

Došlo je vrijeme da i vi ove godine otputujete na odmor iz snova.

Za sva pitanja možete ih kontaktirati na broj 040 314 455 ili im se obratiti u komfornom i moderno uređenom, klimatiziranom prostoru gdje Vas očekuje ljubazno i stručno osoblje agencije te kompletna ponuda turističkih usluga trenutno dostupnih na hrvatskom tržištu.

Profesionalan odnos i kvalitetna usluga su prioriteti u Insuli tako da će Vas njihovi djelatnici s puno pažnje saslušati i savjetovati te zajedno sa Vama kreirati najbolji odabir za Vaš odmor.

Najnovije