NOVI PODROOM Trodnevna zabava uz brojna iznenađenja i odličnu zabavu

Nakon preuređenja i renovacije, NOVI čakovečki Podroom Drink&Music Club ponovno otvara svoja vrata u četvrtak, 8. ožujka, kada slijedi velika trodnevna zabava.

Slavlje će se održati povodom reopeninga lokala, proslave 6. rođendana te proslave Dana žena.

Nemojte propustiti prvi pogledati novi izgled vašeg omiljenog kafića u gradu, jer osim interijera od kojeg zastaje dah spremaju se brojne nagrade, roštilj party, pića dobrodošlice, akcijske cijene pića te još bolja zabava.

>>> Pogledajte kako napreduje renovacija

U četvrtak će se otvorenje održati u velikom stilu, ali sa standardnom i provjerenom postavom Podrumarnja, a to su TS Kumovi i vinarija Tomšić koji su s njima od samih početaka ovog lijepog putovanja.

Podroom je mislio i na pripadnice ljepšeg spola. Žene mogu doći proslaviti svoj dan na veliko podrumarenje gdje prvih 100 žena čekaju predivne crvene ruž.

Ali tu slavlje neće prestati, nastavak slijedi već u petak i subotu.

U Petak se slavi u rock&roll duhu. Na stage dolaze Gretta i Nikola Marjanović trio.

Na treći dan slavlja ravno iz Zagrebačke Opere, dolaze dečki koji se kriju pod pseudonimom ‘XO’. Oni iza sebe imaju brojne nastupe širom hrvatske gdje oduševljavaju brojnu publiku.

Uz njih naravno i naš najbolji, jedini i neponovljivi MO KEEP.

Sve detalje možete pogledati na Facebook stranici Podrooma. Nemojte propustiti ovu trodnevnu i neponovljivu zabavu.

Ulaz je slobodan, ali požurite zbog ograničenog broja ljudi ili rezervirajte svoja mjesta putem inbox-a na Facebook stranici.

Vidimo se!

Najnovije