Vijesti / Promo
Promo
VAŠ DOMAĆI TELEKOM OPERATER MagicNet 'osvaja' i Međimursku županiju

VAŠ DOMAĆI TELEKOM OPERATER MagicNet 'osvaja' i Međimursku županiju

Magic Net već je odavno poznato ime svima u svijetu telekomunikacija u sjevernoj Hrvatskoj. Radi se o jednom od najkvalitetnijih pružatelja usluga telefonije, interneta i televizije na našem području, a iza tvrtke stoji stručno i obrazovano osoblje. 

Upravo kvaliteta usluga bila je i glavna misao vodilja ove tvrtke prilikom pokretanja, tako da ona iz godine u godinu bilježi sve veći rast, kako po broju korisnika, tako i po broju zaposlenih i kvaliteti pružanih usluga.

Od nedavno, svoje djelovanje proširili su i na Međimursku županiju. Njihove usluge solo-duo-trio dostupne su od sada putem optičke super mreže u gradu Čakovcu (dio stambenih zgrada), poslovnoj i industrijskoj zoni grada Čakovca, općini GoričanŠenkovcuKnezovcuČehovcu i Prelogu.

Varaždinskoj županiji njihove usluge su dostupne u gradu Varaždinu sa okolicom i Ludbregu. U Krapinsko-Zagorskoj županiji njihove usluge mogu koristiti svi iz KrapineZaboka i Radoboja. 

- Trudimo se biti prisutni u što je moguće širem području sjeverozapadne Hrvatske, to je kraj u kojem smo prisutni dugi niz godina, prepoznali smo potrebe lokalnog stanovništva i gospodarstvenika. Imamo odličan odnos prema korisnicima a naše usluge zadovoljavaju potrebe naprednog i tehnološki sve razvijenijeg društva - rekao nam je Mladen Skeja, voditelj prodaje Magić Neta.

Na područje djelovanja i pružanja njihovih usluga lider su u uvođenju inovativnih telekomunikacijskih rješenja u privatnom i poslovnom sektoru. 

- Važno je biti lokalno orijentiran, podupiremo gospodrstvo i privatni sektor vrlo visokom kvalitetom i sadržajima koji su traženi od strane korisnika. Naša misija je bezuvjetno zadovoljstvo korisnika i razvoj proizvoda koje klijenti žele - kazao nam je Mladen Skeja.

Uz sve navedeno, domaći su i lokalni operater, a kvalitetni i ekspertni djelatnici su ono što je definitivno presudna komponenta i ključ uspjeha kompanije.

- Izvrsna suradnja sa lokalnom zajednicom, interes i potreba za naprednim telekom uslugama bili su presudni za proširenje područja za pružanje naših usluga - naglasio je.

Kao posebne pogodnosti njihovih usluga istaknuli su kako su sve usluge dostupne bez ugovorne obveze, akorisnicima nude lakoću korištenja naprednih telekom usluga u super brzoj optičkoj mreži sa brzinama Interneta u baznom paketu od 150 Mbps po cijeni od 135,00 kn / mjesečno.

Također, istaknuli su i TRIO PAKET: Internet 150 MbpsTelefonTV sa pregršt digitalnih kanala za samo 210,00 kn / mjesečno. Korisnička podrška za sve korisnike dostupna je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Ukoliko tražite povoljnog i kvalitetnog telekom operatera na području sjeverozapadne Hrvatske, javite im se putem korisničke podrške i prodaje na broj telefona 042 /420-420 ili putem maila na info@mtnet.hr. Sve novosti i usluge Magic Neta možete pronaći i na njihovoj web stranici www.mtnet.hrFacebook stranici ili osobnim dolaskom u poslovnicu na adresi Kratka 2, Varaždin.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!