HANGAR 18 Dva NOA Vision LED televizora došla na tržište

Robna marka NOA postala je bogatija za novu liniju uređaja. Uz NOA pametne telefone i Noaline dodataka za njih, koprivnička tvrtka Hangar 18 lansirala je novu liniju LED televizora koja se zove NOA Vision. Na tržištu su trenutno dostupna 2 modela, jedan od 32 inča te drugi, Smart TV s dijagonalom ekrana od 43 inča.

NOA Vision LED televizori slijede “affordable premium” filozofiju koja je popularizirala NOA brand i koja implementira bogatstvo opcija u uređajima koji nude najviše za najpovoljniju cijenu.

Prva dva modela koja su se pojavila na tržištu imaju dijagonale ekrana 32 i 43 inča. Oba uređaja nude vrhunsku kvalitetu slike od 16.7 milijuna boja i izoštravanje slike putem “comb filteringa”.

Kupci NOA Vision televizora mogu biti sigurni da će njihovi uređaji još dugi niz godina biti aktualni u smislu podržanog TV signala. NOA Vision televizori podržavanju DVB-T2 standard kojeg su prihvatile gotovo sve zemaljske televizije.

Kako bi omogućili da vaše omiljene serije pogledate u kasnijem terminu, NOA Vision televizori dolaze s ugrađenim video snimačem, koji uz dodatak USB memorije omogućuje uživanje u njima kada god poželite. Oba modela dolaze s implementiranom Dolby audio tehnologijom koja poboljšava kvalitetu zvuka i tako omogućuje bolji doživljaj slušanja sadržaja.

Osim kompaktnog 32” televizora u HD ready rezoluciji od 1.366x768px, NOA Vision serija nudi i 43” pametni TV u FHD rezoluciji 1.920×1.080px, koji pokreće Android 6.0 operativni sustav. Uz dostupno spajanje na WiFi mrežu, ovaj model će obogatiti svakodnevno gledanje televizije s aplikacijama i raznim multimedijalnim sadržajem.

NOA Vision televizori dolaze u elegantno dizajniranom kućištu tamno sive boje s izrazito tankim metalnim okvirom, koje će se idealno uklopiti u vaš prostor.

Kako bi kupcima osigurali bezbrižno korištenje uređaja na duže vrijeme, uz svaki NOA Vision televizor dolazi i garancija od 5 godina.

Uz trenutno dostupne modele, planovi za NOA Vision liniju televizora uključuju i dva nova modela, dijagonale 50 i 55 inča UHD rezolucije koje NOA uskoro planira predstaviti na tržištu.

Najnovije