Vijesti / Promo
Promo
2+2 GRATIS Kupanje u Termama Sveti Martin za vrijeme školskih praznika

2+2 GRATIS Kupanje u Termama Sveti Martin za vrijeme školskih praznika

Kad ste posljednji put proveli cijeli dan zajedno kao obitelj? Provedite uskršnje školske praznike u Termama Sveti Martin.

Od 2. 4. do 15. 4. iskoristite posebnu akciju 2 odrasla + 2 djece GRATIS. Ponuda vrijedi za cjelodnevne i poludnevne ulaznice. Osim za mališane, za odrasle je osiguran popust na masaže.

Vrijeme blagdana idealno je za vesela druženja i stvaranje novih obiteljskih uspomena, a LifeClass Terme Sveti Martin pobrinule su se da ovaj put bezbrižno odmorite u 'Svijetu zdravih užitaka'.

Pravo je vrijeme da odaberete datume u kalendaru koji će biti rezervirani samo za vašu obitelj. Zaboravite na poslovne obaveze i napokon si priuštite dan bez stresa, jer vrijeme provedeno s obitelji je najbolji recept za opuštanje i razbibrigu.

Obiteljsko kupanje 2+2 GRATIS u The Temple of Life

Zašto bi čekali ljeto i more za vodene radosti, kad već sad možete iskoristiti akcijske ponude LifeClass Termi Sveti Martin?

Posjetite The Temple of Life unutarnje bazene i od 2. do 15. 4. iskoristite posebnu ponudu za kupnju cjelodnevnih ili poludnevnih ulaznica za kupanje. Za 2 kupljene ulaznice za odrasle, Terme vam daruju 2 dječje ulaznice.

Osim toga, od 2. 4. Wellness centar Termi Sveti Martin vas svakog utorka od 13 do 20 sati časti s čak 20% popusta na odabrane masaže (klasična terapijska masaža – 40 minuta, limfna drenaža – 60 minuta, Tui Na kineska masaža – 75 minuta i Sveti Martin masaža – 80 minuta) i čak 50% popusta za kupanje u termalnim bazenima.

Iskoristite posebnu Wellness dan ponudu i barem na kratko zaboravite na vrijeme.

Sretni i zdravi zalogaji

Dragocjeno vrijeme s obitelji nemojte provoditi pred štednjakom, pećnicom ili sudoperom. Umjesto toga, posjetite jedan od ukupno 7 restorana LifeClass Termi Sveti Martin, pronađite nešto po svom ukusu i uživajte u zdravim i ukusnim zalogajima, zahvaljujući provjerenim namirnicama lokalnih proizvođača hrane.

Razveselite svoje mališane i nagradite ih za trud i dobar uspjeh u školi.

Više informacija potražite na Internet stranici ili pozivom na broj 040/315 002.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.