TRGOVAČKI CENTAR BAT obradovao sve klubove 1. MNL

Subota prijepodne u prodajnom centru Bat bila je izuzetno vesela, a i sretna za nogometne klubove 1. Međimurske nogometne lige. Njih je čakovečki Trgovački centar BAT obradovao poklonivši im garniture dresova.

– Izuzetno smo sretni što je naša tvrtka i u ovim teškim vremenima za sport pomogla nogometne klubove iz 1. Međimurske nogometne lige. Dresovi su naranđaste boje kako to dolikuje i kakav je i zaštitni znak tvrtke BAT te će proljeće na nogometnim terenima biti obojeno narančasto.

Vrijednost ove donacije iznosi preko 40 tisuća kuna, a ovo je nastavak suradnje s nogometnim klubovima Međimurja koja traje od samog otvorenja našega Trgovačkog centra jer mnogi, ne samo nogometni klubovi u Međimurju, nastupaju u našim dresovima – istaknula je izuzetno ljubazna i komunikativna Marijeta Stropnik Haček, savjetnica za marketing u BAT-u.

Dodala je kako tvrtka BAT pomaže mnoge, ne samo sportske organizacije, već i zdravstvene, kulturne i nema toga gdje njihov logotip nije viđen koja se kulturna-sportska manifestacija održavala i zato su izuzetno sretni i ponosni.

U ime klubova, za ovu vrijednu donaciju zahvalio se tajnik MNS-a Darko Jambrović naglasivši kako postoji inicijativa da bi se i 1. Međimurska liga zvala BAT liga, ali o tome treba odlučiti Izvršni odbor NSM-a.

Kako to i dolikuje, dresove je predstavnicima klubova uručio direktor tvrtke BAT Ivan Đurkin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije