Vijesti / Promo
Promo
TZ Općine Sveti Martin na Muri izdala katalog privatnih iznajmljivača

TZ Općine Sveti Martin na Muri izdala katalog privatnih iznajmljivača

Najsjevernija turistička destinacija u Hrvatskoj zbog svojih prirodnih ljepota i bogatstva sadržaja svake godine privlači sve više posjetitelja, pa se javlja sve veća potreba za dodatnim smještajnim kapacitetima. Prošle je 2017. godine u općini Sveti Martin bilo ostvareno više od vrtoglavih 136 000 noćenja što Sveti Martin na Muri čini jednom od najpopularnijih destinacija kontinentalne Hrvatske. 

Posjetitelji rado ostaju i po nekoliko dana kako bi u dobrobitima Međimurja kvalitetno uživali i odmorili se. Pribrojimo li tome velik broj onih koji se u Sveti Martin na Muri rado vraćaju, dobit ćemo popunjenost smještajnih kapaciteta. Direktorica Turističkog ureda Sveti Martin na Muri Ivana Knez ističe da su 2013., osim apartmanskog i hotelskog kompleksa u Toplicama Sveti Martin, u općini bila registrirana svega 3 privatna iznajmljivača. S obzirom na to da su LifeClass Terme Sveti Martin napravile nevjerojatan iskorak u broju dolazaka i noćenja turista, smještajni su im kapaciteti često popunjeni, pa je potreba za dodatnim smještajem porasla. To su prepoznali mještani, pa privatnih iznajmljivača trenutno ima 20, a pretpostavlja se da će ih već do kraja ove godine biti još.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na prijedlog generalnog direktora LifeClass Termi Sveti Martin Branimira Blajića, Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin izradila je prvi Katalog privatnih iznajmljivača za čiji je dizajn zaslužna agencija Scribo PR iz Čakovca.

Na izradu ove brošure ponosan je i načelnik općine Dražen Crnčec. „Povećani broj privatnih smještajnih kapaciteta odraz je potrebe i činjenice da se destinacija razvija u pozitivnom smjeru“ – zaključio je načelnik Crnčec s zadovoljstvom. Sve informacije o događanjima na području Svetog Martina na Muri možete pratiti na novoj Facebook stranici.

Više informacija potražite u Turističkom uredu, a brošuru možete prolistati klikom na link http://bit.ly/2HbUp8j

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.