Vijesti / Promo
Promo
FEMEL Navratite u dućan bezvremenskog modnog brenda

FEMEL Navratite u dućan bezvremenskog modnog brenda

Femel je modni brend namijenjen prije svega modernoj poslovnoj ženi kojoj je potrebno da od jutra do mraka bude odjevena u praktičnu i multifunkcionalnu, a istovremeno elegantnu i ženstvenu odjeću, pri čemu se naglasak stavlja na čistoću linija i minimalizam, otmjenu klasiku i bezvremenski dizajn, uz dašak ležernosti, romantike i glamura.

Ideja vodilja brenda je omogućiti ženama da se u svakom pojedinom komadu odjeće osjećaju osnaženo, slobodno i samouvjereno, te spremnima za svakodnevne izazove, da ta odjeća bude funkcionalna i nosiva u svim prilikama, bilo da se radi o poslovnim sastancima i domjencima, odlasku na roditeljski sastanak ili kavu s prijateljicama nakon završenog radnog dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glavna okosnica svih kolekcija su takozvane ‘day to night’ haljine, odnosno haljine koje se podjednako mogu nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama, za poslovne kombinacije, ali isto tako i za neke opuštenije, casual varijante. Osim haljina, u ponudi se trenutno mogu naći suknje, bluze i topovi.

Kolekcije su zamišljene po bez sezonskom principu, tako da nema klasičnih proljetno-ljetnih ili jesensko-zimskih kolekcija, nego se izrada kolekcija bazira po principu nosivosti u svim sezonama, izuzevši ljetnu i zimsku, gdje se određeni modeli u kolekciji ipak baziraju prema zahtjevima sezone, pa će se tako u ljetnoj sezoni uvijek naći komadi koji su izrađeni od laganijih, lepršavijih materijala, dok će se isto tako u zimskoj sezoni za dio kolekcije koristiti deblje i toplije tkanine.

Kao osnova brenda zamišljena je jedna bazna ‘capsule’ kolekcija koja podrazumijeva komade u baznim bojama, jednostavnih linija i klasičnih krojeva, i koja će se u različitim varijantama provlačiti i kroz sve daljnje kolekcije, na način da će svaka nova kolekcija na neki način dopunjavati baznu i tako omogućiti ženama da stvore jednu klasičnu i bezvremensku garderobu koja je nosiva u svim prilikama.

Najveća pažnja se pridaje kvaliteti kroja, korištenju kvalitetnih materijala, te naposljetku kvaliteti izrade svakog pojedinog komada, kako bi svaki model savršeno došao do izražaja bez obzira na konfekcijsku veličinu i oblik tijela. Trenutno se svi modeli mogu naći u veličinama od 36 do 42, a također postoji mogućnost izrade modela i u ostalim veličinama.

Profinjena i višenamjenska odjeća, klasika s pomakom i bezvremenska elegancija modni su imperativ ovog brenda. Sve ljubiteljice takvog stila pozivamo da posjete novootvoreni showroom i trgovinu brenda na adresi Kralja Tomislava 18 u Čakovcu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.