ŽELITE idealno tijelo do ljeta? Rješenje za vas je K.R.T. program

Sunčani i sve topliji dani ‘zovu’ sve oskudniju odjeću. Kratki rukavi, sve kraće haljinice, još malo pa i kupaći kostimi, a vaš odraz u ogledalu nikako nije ono što biste htjeli vidjeti.

‘Šlaufić’ oko struka, spuštena guza, višak na bedrima, mlohave nadlaktice. Vaše tijelo treba hitnu intervenciju!

Rezultate jamči Fitness studio Urban Fit sa svojim jedinstvenim K.R.T. PROGRAMOM kojeg je na temelju višegodišnjeg iskustva, rada sa ženama svih životnih dobi i konstitucija osmislio cijenjeni osobni trener i dipl. kineziolog Tomislav Debelec.


Tomislav Debelec, dipl. kineziolog (voditelj i trener Fitness studija Urban Fit)

K.R.T. PROGRAM je program za usavršavanje kritičnih regija tijela. Osmišljen je i koncipiran upravo tako da brzo i efikasno ‘udara’ i u red dovodi upravo kritične zone svake žene – trbuh, stražnjicu i noge.

Radi na tonizaciji kritičnih regija tijela ne zapostavljajući brigu i o ostalim. Dinamičan i jedinstven K.R.T. PROGRAM u Fitness studiju Urban Fit namijenjen je ženama svih dobnih skupina bez obzira na predznanje i stanje treniranosti.

Želite li posebnu pažnju posvetiti kritičnim regijama tijela, požurite u Urban Fit na čakovečkom jugu (bivši Betex, 1.kat) i osigurajte svoje mjesto u grupi, jer broj je ograničen.

Vježbe se izvode s vlastitim tijelom, velikim pilates loptama, bučicama te kombinacijom raznih rekvizita i jamče tijelo kakvo oduvijek priželjkujete.

Najnovije