STYLE I DB CONTEST

FOTO Međimurski ljubitelji limenih ljubimaca The North Crew održali drugi po redu međunarodni susret automobilista

Okupili su se mnogobrojni ljubitelji automobila iz svih krajeva Međimurja, a prijave na natjecanje stizale su iz cijele Hrvatske, pa čak i susjedne Slovenije, Mađarske i Austrije

U sklopu manifestacije Porcijunkulovo održan je drugi po redu susret automobilista u organizaciji međimurskih ljubitelja limenih ljubimaca, Autokluba The North Crew.

Klub The North Crew osnovan je s ciljem promicanja sigurnosti vožnje, druženja zaljubljenika svih vrsta automobila, organiziranje susreta i natjecanja te odlazak na druge susrete u Hrvatskoj i izvan nje, a trenutačno broji tridesetak aktivnih članova.

>> Međunarodni susret automobilista u Čakovcu

S organizacijom današnjeg susreta na zelenoj površini pored SRC-a Mladost upoznao nas je predsjednik Kluba Leo Lesjak koji se pritom prisjetio prošlogodišnjeg odličnog odaziva i pozitivnih reakcija, a komentirao je i ovogodišnje prijave.

– S obzirom na to da se prvi susret pokazao izrazito uspješnim, organizacija ovogodišnjeg bio je logičan korak. Cilj nam je pokazati da se ovakvi susreti mogu održati na miran način, bez intervencija službi, a opet s naglaskom na zabavu, rekao je Lesjak.

Tako su se u subotu, 3. kolovoza na istom mjestu okupili mnogobrojni ljubitelji automobila iz svih krajeva Međimurja, a prijave na natjecanje stizale su i iz Varaždina, Zagreba, Rijeke, Splita pa čak i susjedne Slovenije, Mađarske i Austrije.

Natjecanje se odvijalo u dvije kategorije – dB contest, odnosno audio natjecanje koje se mjeri u decibelima te Style, estetika interijera i eksterijera.

Djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije