MLADI GLAZBENI DUO

VIDEO Gabriela Hrženjak i Nikola Grabar u Oazi romantike oduševljavaju posjetitelje Porcijunkulova

- Ove godine htio sam napraviti nešto potpuno drugačije, nešto novo. S Gabrielom se znam još od srednje škole pa je napokon došlo vrijeme za suradnju - rekao je Nikola

Gabriela Hrženjak i Nikola Grabar nastupili su na otvorenju Porcijunkulova, a posjetitelji ih svaki dan mogu slušati u ‘Oazi mira’. Nikola na ovoj najpoznatijoj međimurskoj manifestaciji nastupa već treću, a s Gabrielom u duetu, prvu godinu.

– Ove godine htio sam napraviti nešto potpuno drugačije, nešto novo. S Gabrielom se znam još od srednje škole pa je napokon došlo vrijeme za suradnju. Vrlo mi je drago što možemo zajedno surađivati – rekao nam je Nikola u predahu nastupa.

Gabriela je javnosti poznata kao članica grupe Genova.

– Prvi puta samostalno, odnosno u duetu, nastupam na Porcijunkulovu. Inače sam s grupom Genova dva puta nastupala na Porcijunkulovu, bili smo predgrupa Toniju Cetinskom i Parnom valjku – govori nam Gabriela i ukazuje na veliku razliku između nastupa u grupi i nastupa u duetu.

– Ovo je jako intimno, svaka greškica se čuje, ali je jako, jako lijepo. Imaš čak malo veću tremu jer te ljudi slušaju i odmah vidiš i čuješ njihove reakcije – prepričava Gabriela.

Publika je mladi duo prekrasno prihvatila pa se nadamo da će i sljedeće godine nastupati na Porcijunkulovu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije