FOTO Sreća na licima – biramo najljepši osmijeh Porcijunkulova

U srijedu je posljednji dan Porcijunkulovog, manifestacije koja objedinjuje najbolje od svega onog što Međimurje nudi.

U dosadašnjih pet dana opravdana je iznijeta konstatacija, a nudi mnogo više od turističke i gastronomske ponude. Nudi namjernike, ljude koji danima dolaze na vrelo međimurske uspješnice.

>>> Klikom ovdje možete glasovati

Danas smo se, između inog, bavili njima jer su oni najljepši dekor manifestacije i zaključili da ih resi opuštenost, razdraganost i najposlije osmjesi oni veliki, oni mali, ali i oni skriveni.

I dok nas je u središnjoj gradskoj ulici grijalo ‘ugodnih’ 34 stupnjeva naš se objektiv fokusirao na nasmijana lica prolaznika, a gotovo da nije bilo onih ‘hude volje’. Iz mora nasmijanih, najteže nam je bilo izdvojiti tek nekoliko kapi onih posebnih. Koliko smo u tome uspjeli, ocijenite sami.

NAGRADNA IGRA

Turistička zajednica grada Čakovca i portal eMedjimurje.hr odlučili su izabrati i vrijednim poklon paketom nagraditi najljepši osmijeh Porcijunkulova. Glasovati možete na Facebook albumu ‘lajkom’ na željenu fotografiju/osmijeh sve do srijede, 2. kolovoza u 18 sati. Nagrada će dobitniku/ci biti urečena istog dana u 21 sat na Trgu Republike u Čakovcu.

Odmah nakon 18 sati dobitnik ili dobitnica bit će objavljeni na portalu eMedjimurje.hr.

>>> Klikom ovdje možete glasovati

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije