NOVO NA PORCIJUNKULOVOM

VINOGRAD Devet međimurskih vinara uvodi vas u svijet vinske kapljice

Dođite u VinoGrad u večernjim satima, zasladite se poznatim međimurskim delikatesama i uživajte u sjajnim vinima domaćih vinara

Ovogodišnja novost na Porcijunkulovom je VinoGrad koji je već prvu večer okupio mnoge ljubitelje vina. Devet međimurskih vinarija jučer je predstavilo svoja vina na ovoj najpoznatijoj međimurskoj manifestaciji, a predstavljat će ih svaki dan do kraja Porcijunkulova. Vinari nude vina koja nude i u svojim vinskim kućama, od pjenušaca, klasičnih bijelih vina i crvenih vina.

Posjetitelji mogu u centralnoj kućici kupiti bonove za vina i hranu, a cijene su, ističu izlagači, pristupačne. Ovo je zaista idealna prilika za okusiti nešto novo. Vinari će biti svaki dan u VinoGradu, sa stalnom ponudom. A osim vina, u ponudi su i mesne delicije.

– Uz kombinaciju Pušipela najviše paše ‘meso z tiblice’ – otkrila nam je Tea Dvanajščak Vuković, predstavnica vinarije Dvanajščak-Kozol.

A osim vinarije Dvanajščak-Kozol, svoja vina u VinoGradu predstavljaju i druge poznate međimurske vinarije: Cmrečnjak, Tomšić, Horvat, Preiner, Hažić, Kocijan, Jakopić i Štampar.

Dođite u VinoGrad u večernjim satima, zasladite se poznatim međimurskim delikatesama i uživajte u sjajnim vinima domaćih vinara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije