sretna priča jednog medvjedića

FOTO Igor Baksa zanimljivom predstavom za djecu otvorio veliku MURID-ovu akciju

Uz mnoštvo okupljenih mališana, Igor Baksa uprizorio je priču o jednom medvjediću pod nazivom 'Budi sretna priča jednog medvjedića'

Drugog dana manifestacije Porcijunkulovo 2018. u samom centru grada, udruga MURID, zajedno s poznatim čakovečkim umjetnikom Igorom Baksom, svojim sugrađanima i svim posjetiteljima manifestacije poklonila je zanimljivu predstavu. Uz mnoštvo okupljenih mališana, Igor Baksa uprizorio je priču o jednom medvjediću pod nazivom ‘Budi sretna priča jednog medvjedića’.

Ova kratka predstava označila je i otvorenje velike MURID-ove dobrotvorne tombole pod istim imenom, koja će se održati tijekom svih dana manifestacije. Tombola je dobrotvornog karaktera, a prikupljen novac utrošit će se za sufinanciranje programa rane intervencije u Međimurju.

Treba napomenuti da je svaka tombola dobitna, a kupon tombole – sa simboličnom cijenom od 10 kuna – možete zamijeniti za medvjedića, odnosno plišanu igračku po izboru u MURID-ovom šatoru. Oprane medvjediće su MURID-u donirali velikodušni pojedinci i vrtići diljem Međimurske županije koji su ih prikupljali od travnja do lipnja. 
Ovu akciju su već podržali i drugi poznati umjetnici kao što su glumica Ines Bojanić, glumac Jan Kerekeš sa svojim Kerekesh teatrom, glumac Filip Šovagović te još jedan poznati Čakovčanin – Bojan Jambrošić, a očekuju se i drugi.

Pokraj samog šatora s medvjedićima je i svojevrsna ‘chillout’ zona za djecu i obitelji – ispod suncobrana, s dekicama, u stilu piknika.

Tombole možete kupiti u MURID-ovom šatoru koji je smješten kod dječjeg igrališta u gradu, a u šetnji možete naići na MURID-ove volontere/ke te nabaviti svoj kupon i kod njih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije