PODRŠKA PLENKOVIĆU

DRAŽEN SRPAK ‘Plenković zna slušati i zna sve o našim projektima i potrebama’

Dražen Srpak podržao je ponovnu kandidaturu Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a

Gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak među najaktivnijim je međimurskim političarima na društvenim mrežama. Tako je danas na svojem Facebook profilu postavio objavu u kojoj podržava ponovnu kandidaturu Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a.

– Andrej Plenković je dokazani prijatelj najsjevernijeg grada Mursko Središće. Kao premijer je dva puta boravio u Murskom Središću. Uz to još dva puta kao europarlamentarac. Zna slušati i stoga zna sve o našim projektima i potrebama! Njegova vlada je pokrenula projekt gradnje novog mosta, zaobilaznice… 

Za njegove vlade dobili smo hitnu, otvorili obnovljeni Centar za kulturu Rudar, izgradili novi vrtić, ulagali u gospodarsku zonu. Umjeren je u izričaju i slijedi put prvog hrvatskog predsjednika dr. Tuđmana! Stoga ima moju i našu punu potporu za još jedan mandat predsjednika HDZ-a – objavio je Srpak.

U situaciji kada mnogi u HDZ-u kalkuliraju kome će se prikloniti Srpak je vrlo brzo izabrao stranu, a vrijeme će pokazati jesu li tajming i odabir bili dobri. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije