Vijesti / Politika
Politika
SDP MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Članovi posjetili Caritasov 'Dnevni boravak djece Dr. Antun Bogdan'
SDP Međimurske županije

donirali su osoblje i korisnike

SDP MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Članovi posjetili Caritasov 'Dnevni boravak djece Dr. Antun Bogdan'

Povodom nedavnih blagdana i početka nove kalendarske godine donirali su osoblje i korisnike Dnevnog boravka voćem i drugim namirnicama te aparatićem i trakicama za mjerenje glikemije

Priopćenje Savjeta za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije prenosimo u cijelosti:

Članice i članovi Savjeta za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurja proteklog su četvrtka posjetili Caritasov 'Dnevni boravak djece Dr. Antun Bogdan' u Čakovcu.

Povodom nedavnih blagdana i početka nove kalendarske godine donirali su osoblje i korisnike Dnevnog boravka voćem i drugim namirnicama te aparatićem i trakicama za mjerenje glikemije. Uz toplu dobrodošlicu tijekom druženja razgovaralo se o djelovanju „Dnevnog boravka“, potrebama korisnika - djece s posebnim potrebama i budućim planovima o radu.

Rastali su se uz obećanje da će im Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurja uvijek biti na raspolaganju i pomoći što god bude moguće. Ugodno druženje uz pozitivnu atmosferu zaključili su zajedničkom fotografijom za uspomenu.

Članovi Savjeta volonterski i s entuzijazmom kontinuirano rade na edukaciji stanovništva o prevenciji bolesti te očuvanju zdravlja - putem predavanja, radionica, javnozdravstvenih akcija; ostvaruju kontakte s građanima dajući pomoć medicinskim savjetima; rade na aktivnom uključivanju lokalnog stanovništva u pojedine skupine koje pomažu svojoj zajednici; svake godine povodom blagdana doniraju neku od ustanova ili obitelji. Savjet sudjeluje i u humanitarnim akcijama, potiče i svoje članove, ali i druge ljude dobre volje da budu na usluzi svojim sugrađanima/ sumještanima te da pomažu potrebitima. Jer dobro se dobrim vraća.

Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5937

Reci što misliš!