Vijesti / Politika
Politika
MINISTAR HORVAT 'Nakon kvalitetne analize, neće biti problem povećavati koeficijente'
Patrik Macek/PIXSELL

O ŠTRAJKU U ŠKOLAMA

MINISTAR HORVAT 'Nakon kvalitetne analize, neće biti problem povećavati koeficijente'

Novinari su nakon zatvorenog sastanka HDZ-a pitali ministra Horvata hoće li Vlada prekinuti situaciju na način da se uvaže zahtjevi školskih sindikata i da se povećaju koeficijenti složenosti poslova

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat rekao je u subotu kako najprije treba napraviti kvalitetnu analizu i biti siguran da je struktura koeficijenata kvalitetno izrađena pa da onda neće biti problem i njih povećavati.

Novinari su nakon zatvorenog sastanka HDZ-a pitali ministra Horvata hoće li Vlada prekinuti situaciju na način da se uvaže zahtjevi školskih sindikata i da se povećaju koeficijenti složenosti poslova kako bi se pokazalo da se učitelje i profesore poštuje te kako bi uistinu bilo vidljivo da su temeljni stup društva.

- Kada na stol stavljate svoj zahtjev, onda prvo morate u njega sami vjerovati. Kada danas sindikati učitelja tvrde da je struktura koeficijenata nekorektna, povećavati iznose takvog koeficijenta je stvarati dodatne probleme. Hrvatska demokratska zajednica je jasno rekla - napravimo kvalitetnu analizu, budimo sigurni da je struktura koeficijenata kvalitetno izrađena i onda neće biti problem njih i povećavati - rekao je Horvat.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5937

Reci što misliš!