SDP MEĐIMURJA

FOTO SDP obilježio Dan starijih osoba: Političari se uklopili u čakovečku jesensku rapsodiju

SDP Međimurske županije u subotu, 28. rujna je nastavio godišnju tradiciju obilježavanja 1. listopada - Međunarodnog dana starijih osoba.

Među mnoštvom čakovečke jesenske rapsodije, na glavnom čakovečkom trgu podno vure, mjesto i svoj štand našli su članovi SDP-a Međimurske županije, odnosno članovi njihovih tijela: Foruma seniora, Savjeta za zdravstvo i socijalnu politiku, a pridružila im se i Koordinacija akcija ‘Prevencijom do zdravlja SDP’ na nacionalnoj razini.

Oni su danas prije podne ovdje mjerili krvni tlak, mjerili šećer u krvi, dijelili zdravstvene savjete i propagandni materijal posredstvom njihovih zdravstvenih stručnjaka predvođenih liječnicom Andreom Marić dr. med.

Interes za akciju je bio izuzetan jer kako kaže liječnica Marić, predsjednica Savjeta za zdravstvo i socijalnu politiku SDP MŽ, interes kod svih populacija za zdravlje s godinama raste, ljudi postaju svjesni da prevencijom mogu u mnogome doprinijeti svojem zdravlju, njegovom očuvanju.

Simbolično su namjernici kod štanda dobivali donatorske jabuke, a kao simbol zdravlja. Radnu ekipu su pohodili čelnici Županijske organizacije SDP MŽ, predsjednik Mladen Novak i tajnik Mario Medved, a tu je bio i gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije