Vijesti / Politika
Politika
FOTO Međimurski HSS odao počast svom prvom predsjedniku Stjepanu Radiću
Mladen Grubić

Po trideseti put u Hodošanu

FOTO Međimurski HSS odao počast svom prvom predsjedniku Stjepanu Radiću

Tradicionalnom misom zadušnicom u mjesnoj crkvi u Hodošanu, međimurski HSS prisjetio se svog prvog predsjednika, Stjepana Radića

Županijska organizacija HSS-a Međimurske županije je danas organizirala tradicionalnu misu zadušnicu, tridesetu godinu zaredom, za svog prvog predsjednika Stjepana Radića. Misu zadušnicu predvodio je vlč. Darko Kelemenić, župnik župe Sveti Juraj u Trnju. 

Međimurski HSS odao počast svom prvom predsjedniku Stjepanu Radiću Fotogalerija

Potom su okupljeni položili vijenac i zapalili svijeće na njegov spomenik ispred tamošnjeg Društvenog doma. Učinili su to Đurđica Slamek, predsjednica ŽO HSS Međimurske županije, Željko Lenart, saborski zastupnik i tajnik HSS-a na nacionalnoj razini te Tomica Strahija, predsjednik Općinskog ogranka HSS Donji Kraljevec.

Nakon ceremonijalnog dijela održan je i prigodni stranački skup uz obraćanje stranačkih čelnika predvođenih predsjednicom, Đurđicom Slamek te saborskim zastupnikom i glavnim tajnikom HSS-a Željkom Lenartom.

Skupu se uvodno obratio i predsjednik OO HSS-a D. Kraljevec, a na kraju je za sve okupljene u prostorima NK Hodošan održan prigodni domjenak.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!