OPĆINA SELNICA

ERVIN VIČEVIĆ ‘Oštro osuđujem nemile događaje koji su krajnje zlobni i grozni’

Općina i DVD Selnica pomoći će gasiteljima u Općini Kratovo u Republici Sjevernoj Makedoniji, što će biti i početak suradnje na drugim razinama i područjima. Interesi postoje s obje stranice i sada treba samo osmisliti načine i područja na kojima će se suradnja ostvarivati.

Ervin Vičević, načelnik Općine Selnica, vratio se sa službenog puta po Republici Sjevernoj Makedoniji i kaže kako je sklopio više poznanstva koja bi u skoroj budućnosti mogli postati kao trajna suradnja na nekoliko razina ili interesa.

>> FOTO Bahati vandalizam ili ružna provokacija, trećeg nema, barem za sada

– Za početak će selnička općina pomoći vatrogascima Općine Kratovo u materijalnom i savjetnom smislu, jer oni su u određenom zaostatkom za našim ili našem društvu, a žele ići naprijed, no nije im lako, pak mi uskačemo onoliko koliko za sada možemo. Vjerujem kako s Republikom Sjevernom Makedonijom možemo uspostaviti određenu suradnju u interesu naše općine i društva općenito – kaže Vičević, koji je ranije uspostavio suradnju sa slovenskom Općinom Radenci. 

Vičević se osvrće na nemile događaje u Selnici i Zebanec Selu, gdje je u vrijeme kada je on bio na putu počinjena materijalna šteta, ali i nasilje nad društvenim dobrom.

– Nemile događaje oštro osuđujem i vjerujem kako će policija i sudstvo kvalitetno odraditi svoje poslove navezane na razbijanje stakla na Društvenom domu u Selnici i autobusnoj postaji u Zebanec Selu, koji su krajnje necivilizirani, zlobni i grozni – jasan je Vičević.

Uskoro, moguće već narednog tjedna, Vičević će u ime Općine Selnica potpisati ugovor vezan na izgradnju općinskog Dječjeg vrtića u Selnici, nakon izgradnje prometnica u Bukovcu i gradnje prometnice i dijela kanalizacije u Zebancu, najveću investiciju u općini. Isto tako kvalitetno se provode poslovi navezani na Kamp na Ribnjaku u Selnici te nadolazeću svečanost obilježavanja Dana Pikača u Selnici, s Žigom međimurskim – ljubimcem selničke publike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije