OPĆINSKO VIJEĆE

OPĆINA SELNICA Ne odriču se poreza na potrošnju alkoholnih pića

Općina Selnica će kupiti 6 parcela na selničkom Ribnjaku ukupne površine 6.569 kvadratnih metara za 19.4000 kuna, a za potrebe izgradnje Kampa na Ribnjaku

Pod predsjedanem svog predsjednika Branka Perčića svoju 17. sjednicu održalo je Općinsko vijeće Selnice koje je prvo donijelo Odluku o izmjenama i dopunama općinskog proračuna za 2019. godinu, koji je s planiranih 11.331.000 kuna povišen na 11.678.000 kuna.

Zatim je vijeće donijelo odluku prema kojoj poslove održavanja javne rasvjete povjerava tvrtki Elektro-mont iz Selnice. Potom je Vijeće odobrilo kupnju dviju parcela ukupne površine 700 kvadratnih metara za ukupno 2.500 kuna u naselju Selnica. Isto tako odobrema je kupnja 6 parcela na selničkom Ribnjaku ukupne površine 6.569 kvadratnih metara za 194.000 kuna, a za potrebe izgradnje Kampa na Ribnjaku.

Jednoglasno je Vijeće donijelo novu Odluku o komunlanom redu i komunalnom doprinosu te Odluku o utvrđivanju nerazvrstanih cesta na podučju naselja Gornji Zebanec. Vijeće je općinskom načelniku Ervinu Vičeviću dalo suglasnost za potpisivanje Ugovora o javnoj nabavi za Dječji vrtić u Selnici ukupne vrijednosti 10.701.127 kuna. Sve odluke vijeće je donijelo jednoglasno, pak je tako jednoglasno odbilo prijedlog Odluke o 3. izmjenama i dopunama Odluke o općinskim porezima.

Prijedlog odluke koja je odbijena odnosi se na ukidanje poreza na potrošnju alkoholnih pića. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije