JEDNOGLASNO IZABRAN

IZBORNA SKUPŠTINA Domagoj Dretar novi predsjednik Reformista u Gornjem Knegincu

Skupštini su prisustvovali i predsjednik Reformista Radimir Čačić te potpredsjednica stranke Natalija Martinčević

Na izbornoj skupštini Općinske organizacije Gornji Kneginec koja je održana u subotu, 6. travnja za predsjednika općinske organizacije jednoglasno je izabran Domagoj Dretar, dok su za potpredsjednike izabrani Sandra Bajec i Vanja Oskoruš. Također, izabrano je predsjedništvo Općinske organizacije. Na početku izborne skupštine sve prisutne pozdravio je predsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije i zamjenik župana Tomislav Paljak.

– Naša stranka je stranka s rezultatima, želimo pružiti šansu svima da se dokažu, tako je i ovdje na ovom prostoru i u ovoj općini pa mi je zbog toga posebno drago da upravo ovdje imamo mladog čovjeka s kojim možemo pokazati i dokazati našu snagu. Radimo u ovom trenutku 122 projekta u cijeloj Županiji, ukupne vrijednosti preko 730 milijuna kuna – naglasio je Paljak.

Domagoj Dretar, novi predsjednik Općinske organizacije naglasio je kako je zadovoljan odazivom na Izboru skupštinu te pobrojao razloge aktivnog priključivanja u politiku.

– Ušao sam u politiku vođen riječima predsjednika stranke da je politika mjerljiva disciplina. Upravo to je vidljivo u našoj Županiji jer od dolaska župana Čačića realizirani su brojni projekti koji se mogu vidjeti. Izgrađene i dograđene škole, bolnice, a posebno sam ponosan da se u našoj Županiji vodi briga o nama mladima i to je bio najveći razlog našeg priključivanja upravo Reformistima. Još za vrijeme bivšeg mandata župana Čačića uveden je besplatan prijevoz za srednjoškolce što je puno značilo i danas znači i roditeljima i djeci koji ne žive u Gradu Varaždinu – naglasio je Dretar.

Prisutnima se na kraju Izborne skupštine obratio i predsjednik Narodne stranke – Reformisti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

– Na nama je da kao regionalna stranka štitimo naše interese, interese Sjevera koji su ujedno i interesi cijele naše države. To je ono što moramo kod naših građana osvijestiti. Varaždinska županija daleko je najuspješnija po povlačenju novaca iz EU fondova, po učešću nezaposlenih po broju stanovnika mi imamo daleko najmanje učešće – 1,6%. Povlačenje novaca iz Eu fondova je ulaganje u budućnost – rekao je Čačić te pohvalio novo vodstvo Općinske organizacije i zaželio im puno uspjeha u radu.

Na izbornoj skupštini prisutni su bili i potpredsjednica Reformista i savjetnica župana Natalija Martinčević, potpredsjednik Županijske organizacije i županijski vijećnik Nenad Koščak, potpredsjednik Županijske organizacije Krunoslav Blaži, županijski vijećnik Roman Strelec te brojni drugi uvaženi gosti.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije