Vijesti / Politika
Politika
OPĆINA SELNICA Moguće uplate donacija za kapelu u Zebanec Selu
S.M.

GRADI SE KAPELA I POMAŽE TVRTKAMA

OPĆINA SELNICA Moguće uplate donacija za kapelu u Zebanec Selu

Općina Selnica omogućuje tvrtki BOXMARK da putem njezinih internetskih stranica objavi potrebe za radnicima svih profila i naraštaja, te dobre plaće i uvjete rada

Izgradnja kapelice Svetog Florijana u Zebanec Selu odvija se zadovoljavajućim tempom, a sve je više ljudi koji žele uplatiti donacije kako bi kapela bila što prije bila izgrađena. Kako ne postoji službeni Organzacijski odbor, nema niti posebnog računa za uplate donacija, a svaka uplata je dobrodoša pak je u pomoć je priskočila Općina Selnica koja omogućuje potencijalni donatorima uplaćivanje novčanih priloga na Poslovni račun Općine Selnica.

Svi koji žele obaviti uplatu i dobiti druge informacija kao i potpisati Privolu o korištenju osobnih podataka kao i Privolu o objavi osobnih podataka za donaciju izgradnje kapelice u Zebanec Selu mogu to činiti od danas 18. ožujka 2019. pak sve dok bude postojao interes ili kada budu okončani svi radovi na kapelici. Vrlo je značajno kako donatori mogu biti iz svih hrvatskih sredina i inozemstva.

Isto tako Općina Selnica omogućuje tvrtki BOXMARK da putem njezinih internetskih stranica objavi potrebe za radnicima svih profila i naraštaja, te dobre plaće i uvjete rada. Prijedlog za suradnju BOXMARKA i Općine Selnice u općinski načelnik Ervin Vičević ocjenjuje poticajnim za sve one koji žele raditi i zaraditi kod kuće, u Hrvatskoj, a ne samo odlaziti u svijet, od čega će osim njih koristi imati i općina preko punjenja svojeg proračuna.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!