Vijesti / Politika
Politika
NOVA INICIJATIVA Reformisti Donjeg Kraljevca predlažu anketu o produženom boravku u školi
Reformisti/M.Ž.

ŽELE ANKETU MEĐU RODITELJIMA

NOVA INICIJATIVA Reformisti Donjeg Kraljevca predlažu anketu o produženom boravku u školi

Reformisti se već duže vrijeme zalažu da se polaznicima vrtića i osnovne škole osiguraju uvjeti za produženi boravak

Narodna stranka - Reformisti Međimurske županije poslala nam je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti. 

'Tijekom nedavnog Zbora građana u Donjem Kraljevcu, na kojem su predstavljene aktivnosti tamošnjeg Vijeća Mjesnog odbora čija je članica i predsjednica općinske organizacije Reformista Snježana Gašparić, raspravljalo se i o produženom boravku u školi.

Kao što je poznato Reformisti se već duže vrijeme zalažu da se polaznicima vrtića i osnovne škole osiguraju uvjeti za produženi boravak, kako zbog podizanja standarda njihovog obrazovanja, tako i radi toga da se izađe ususret roditeljima koji duže rade. Ova inicijativa urodila je plodom u dječjem vrtiću u Donjem Kraljevcu gdje dnevni boravak sada traje do 18 sati, ali takva mogućnost zasada ne postoji u osnovnoj školi.

Načelnik Miljenko Horvat rekao je da o tome odlučuje ravnateljica Sandra Vlahek, koja dosada, prema njegovim riječima, nije imala sluha za ovu ideju, s opravdanjem da škola ne raspolaže dostatnim prostorom.

Reformisti, predvođeni Snježanom Gašparić, ustraju u svojoj ideji, pa predlažu da se među roditeljima provede anketa kako bi se utvrdilo koliko je zainteresiranih za produženi boravak u školi. Gašparić smatra da će roditelji u velikom broju podržati ovu inicijativu, zbog čega bi trebalo poduzeti sve što je moguće da se ona što prije realizira.'

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!