OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE KOTORIBA

ANEMIČNI VIJEĆNICI Načelniku Ljubomiru Grgecu postavljena samo dva pitanja: Jedno o cesti, a drugo o Dugoj ulici

Zorana Radmanića iz HDZ-a zanimale su aktivnosti oko konačnog puštanja u funkciju prometnice Kotoriba-Goričan.

Na posljednjoj, 15. sjednici Općinskog vijeća Kotoribe, u tzv. ‘aktualnih pola sata’, načelniku Općine Ljubomiru Grgecu vijećnici su postavili svega dva pitanja.

Zorana Radmanića iz HDZ-a osim konstatacije o lošoj izvedbi eko-asfalta na prometnici Kotoriba-Goričan, zanimale su aktivnosti oko konačnog puštanja u funkciju spomenute prometnice, čime nije zadovoljan.

Načelnik Grgec mu je odgovorio kako o tome ima jako malo informacija, a niti je može dobiti od ŽUC-e koja je nadležna za prometnicu.

Vijećnik Stanko Vugrinčić, ujedno i predsjednik Općinskog vijeća, je kazao kako ima neke upite stanovnika Duge ulice, koja je netom modernizirana, te ih zanima hoće li njihovi ‘grunti ostati vtopljeni’.

– Nitko neće biti oštećen niti nezadovoljan jer će prilazi u njihova dvorišta biti sanirani na način što će oštećeni dobiti šljunak za sanaciju, što mogu koristiti izvođače radove na terenu, a nitko neće potpisati konačnicu završetka radova tako dugo dok svi žitelji ulice neće biti namireni i u cijelosti zadovoljni moderniziranom ulicom – kazao je Grgec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije